Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak, ha a barátnőmme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jarlisle kérdése:

Mit csináljak, ha a barátnőmmel egy éve vagyunk együtt, de most összejött egy sráccal és mindkettőnkkel együtt akar lenni?

Figyelt kérdés
Nekem ez nem jön be vagy velem vagy nélkülem így kihasználva érzem magam, ha nincs az egyik ott a másik...

2016. szept. 17. 01:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"de sosem egyeztünk ki"

Na ez volt a baj. Főleg ha már veled kapcsolatban is felmerült ez a dolog, és akkor meg őt bántotta.

Ha a pasijába szerelmes és vele akar lenni, és ezt te nem viseled el, akkor itt a barátságot nehéz lesz menteni, az elveszik a kapcsolatotokkal együtt.

Ha olyan típusúak vagytok hogy párhuzamosan kell egy pasi és egy lány is, akkor el kell fogadni, hogy a másik is élhet ilyen igénnyel, és nem féltékenynek lenni a pasijára.

Mert az úgy nem korrekt.

Szerintem beszéljétek erről, és találjátok ki, hogy legyen, mert ha ez így marad, akkor a feszültség csak nő és akkor biztosan csúnya vége lesz amiből a barátságot lehetetlen lesz menteni.

Most mondanék egy meredeket. Közös pasi? Melyik pasi nem örülne ha két barátnője lehetne? Ha a két lány egymást is szereti és őt is, akkor osztozni sem kell. Működőképes felállás lehetne, akár teljesen komoly kapcsolat esetében is. Persze akkor pasizni is együtt kéne, hogy mindkettőtöknek tetsszen. Na ez mondjuk baromi nehéz, de nem lehetetlen.

Szerintem ülj le vele beszélni, hogy hogyan legyen tovább, mert így semmiképpen sem maradhat.

2016. szept. 19. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
lehet téged is megígért a hapsinak mikor játszotta a végzett asszonyát
2016. szept. 19. 20:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem közös pasi, de akivel én kavartam azzal ő is kikezdett. Amikor a srác engem választott volna akkor meg haragudott, hogy csak az övé lehetek. Most viszont megy a vita hogy ő összejött egy másik sráccal és engem elhanyagol. Megbeszéltük, hogy melyiket nap van vele melyiket nap vele, de az sincs betartva. Ha felmerül a szakítás akkor meg kiborul és lelki terrorba tart, hogy akkor dobja a pasit viszont én nem akarom elvenni a boldogságát, hogy értem dobja. Engem nem ígért be a srácnak ott voltam amikor osszejottek.
2016. szept. 20. 00:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt nincs kapcsolat sehol se, csak egy pár megzavarodott ember... Vess véget a lelki terrornak, szakíts és ne törődj utána, hogy mit hisztizik vagy mi lesz a másik sráccal. A te boldogságod szerinted érdekli őket? Ne legyél buta, mert kihasználnak. Az ilyen nem barát!
2016. szept. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!