Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha kipróbálnám milyen fiatal fiút dugni?
Figyelt kérdés
Vagy milyen ha engem dugnak?2016. szept. 13. 15:48
11/25 anonim válasza:
én 20 vagyok, van Pécs közeli köztetek? :)
12/25 anonim válasza:
nem gáz snapen fent vagyok 17 f :D
13/25 anonim válasza:
Én csak abban lennék benne sráccal, hogy én dugom őt, ha ez is oké, akkor beszélgethetünk.:)
14/25 A kérdező kommentje:
Nyíregyháza közelében 18 alatt
2016. szept. 14. 08:04
15/25 anonim válasza:
ha 16 alatti akire gerjedsz, az gáz
ha 16-18 kozotti, csak akkor ha az apja rajtakap
ha 18 feletti, akkor legalabb nem vagy buntetheto miatta, kiv. nemieroszak esete.
mennyire fiatal? en 30 vagyok, a 70-en is fiatal(abb) vagyok
16/25 kovpet válasza:
# 15: Miért gáz és miért pont 16? :)
17/25 anonim válasza:
Én inkább csak szopnék.
18 kecskemét
18/25 Noren1989 válasza:
NA, azóta valaki megdugott valakit innen, srácok?
19/25 anonim válasza:
Azert a 30-40 eves korosztaly finoman jelentse ki hogy 18 ev alatti fiuval kiprobalna :))
20/25 kovpet válasza:
Jó, finoman jelentem ki, hogy a tinik nagyon cukik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!