Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti hogy mondtátok el otthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy mondtátok el otthon hogy biszexek vagytok?

Figyelt kérdés

Én 19/F és biszes de nem merem elmondani itthon. Jó ez igy?

kort és nemet is irjatok légyszives

2016. szept. 11. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

7

"szóval, ha nem kérdezem meg a páromtól, hogy megcsal-e, akkor teljesen rendben van, ha nem mondja el?"

A megcsalás nincs rendben, de az attól még nem számít hazugságnak. Megcsalásnak annak számít, de hazugságnak annak nem. A két dolog teljesen más.

2016. szept. 14. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

# 6 Jaj istenem.. Én a hazugságban élést nem erre értettem, hanem arra, ha annyira titkolja és szégyennek tekinti valaki a másságát, hogy utálja magát e miatt. Szóval nem mondtam, hogy kürtölje világgá.

A hazugságban élést nem arra értettem, hogy most tagadjam le, hogy most vertem ki, hanem arra, hogy valaki a kőheterot akarja beadni a világnak, közben meg a faszt szereti. Az ilyen ember igenis hazugságban él és szerintem kicsit ciki is.

Arról is meg van a véleményem, aki azt írta, hogy a családja lenne az utolsó, akinek elmondaná. Ha nekem ilyen családom lenne, úgy otthagynám őket, mint a sicc, ha nem tudnának elfogadni. Nehogy már én alkalmazkodjak hozzájuk és játsszam el a heterot, mert nekik az tetszik és az a természetes. Az a baj, hogy sok meleg másodrendűnek érzi magát emiatt és titkolni valónak érzi. És ez egy rossz dolog. Én önmagam vagyok és nem szégyellem egy cseppet sem. Ismétlem én nem azt mondtam, hogy világgá kell kürtölni, de ha egy ember szégyelli azt, aki, az egy nagyon rossz dolog.

2016. szept. 14. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!