Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltal mar olyannal aki egyebkent nem is az eseted? 19 L
Biszex vagyok,a nőies nőket szeretem. Ugy vagyok vele valaki legyen vagy nő vagy férfi, nem szeretem az ilyen köztes allapotokat, ha egy pasi lanyos vagy ha egy nő fius... Most azonban mégis összehozott a sors egy butchal(fius-lany). Friss a dolog,de egyenlore nagyon jol elvagyunk,megdobogtatja a szivem(meg csak egy ket randi volt). Van valami benne... Pedig alapvetően nem hogy vonz,taszit az amit ő képvisel. Fiunak oltozik,ugy viselkedik,20 eves nő helyett az ember siman 15 eves kissracnak is nézi. Olyan furcsa ez most,hogy a pasis dolgai ellenere mégis ugy erzem kell nekem. Bar hozzá kell tenni hiaba erolteti,azert ugyan ugy lány,messze van a fiutol. Ugyan ugy megvannak a ,,tipikus lanyos dolgai". Nem ertem magam. Nem,nem a fiut keresem benne abszolut,most nőte vágyom! Teljesen magával ragadott valahogyan... Az ő eseteben egyszeruen nem tud zavarni a fiússága.
Lanyok vagy akar fiuk, volt mar igy veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!