Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk, rólatok tudják otthon a szülők?
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 17:58
2/16 anonim válasza:
Mi köze egy szülőnek a szexuális szokásaimhoz? Ha meleg lennék és azonos neművel lenne tartós kapcsolatom, akkor persze azt megtudják, de biszexként csak szexelek férfiakkal, ahhoz meg mi köze anyámnak, apámnak, hogy az ágyban miket művelek?
3/16 A kérdező kommentje:
Én még egy házban élek a szüleimmel,ezért mondtam el,hogy ne kelljen titkolózni ha fiúval megyek haza.
2016. aug. 31. 18:18
4/16 anonim válasza:
#3:
Ezt nem tudom megérteni, én se nőt, se fiút nem vittem soha haza. Most hazamész egy fiúval és bemutatod, hogy ma az ő farkát fogod szopni? De komolyan nem értem az ilyen szitukat :-D Nem vagyok prűd egyáltalán, de a nemi életem nem tartozik a szüleimre, egyedül csak arra, akivel csinálom.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem is kell megérteni. Te ilyen,én olyan vagyok. Mindenki más. Én nem akarok bújkálni és nincs lehetőségem máshová menni. Nem kell bemutatni,de utólag magyarázkodni,hazudozni sem.
2016. aug. 31. 18:32
7/16 anonim válasza:
Ez szerintem is csak az egyénre tartozik :)
8/16 anonim válasza:
Egyszerű ha fiút viszel haza azt mondod egy haverod.
9/16 anonim válasza:
Nem, pedig van barátom. De egyrészt valahogy nem visz rá a lélek, másrészt meg nem sokat változtat a dolgokon, ha elmondom, kivéve ha rosszul fogadnák.
10/16 anonim válasza:
Homofób felmenők között esélyem se volt arra, hogy a biszexualitásomat akár csak megemlítsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!