Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék? Ki kéne próbálnom?
Figyelt kérdés
én egy 18 éves fiú vagyok,és 16 éves korom óta vannak biszexuális fantáziáim,arról hogy egy faszt szopok vagy ilyesmi.
Eljött az ideje hogy ki is próbáljam.Valaki tudna segíteni?beszélgetni erről stb..
2016. aug. 29. 19:20
1/6 anonim válasza:
Jó sok üzit fogsz kapni:-) 59 éves fiúcska vagyok 😉
2/6 anonim válasza:
én már kipróbáltam 20 f nekem bejött
3/6 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy eljött az ideje, hogy kipróbáld a cumizást, vagy "ilyesmit"? Mit értesz "ilyesmi" alatt? Előbb ezt kellene tisztáznod magadban, aztán lehet rábukni a hosszú cicire. Lehet, hogy a partnered dugni is szeretne, amire Te még nem készültél fel, és elutasítod. Ezzel el lehet rontani mindent, ami az első élményt széppé teszi.
5/6 anonim válasza:
Én egy kiránduláson jöttem össze egy haverommal, de szerelem nincs, csak egymás farka érdekel minket. Nem gondoltam volna h egyszer is belemegyek, de nagyon jól néz ki.
6/6 anonim válasza:
Snapen szoktam kepeket cserélni tök izgi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!