Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Volt mar hogy azon fantazialtatok hogy egy haverotok nalatok alszik es este fel vagytok izgulva es elkezdi nektek simogatni?
Figyelt kérdés
kort is irjatok legyszi.2016. aug. 26. 11:15
5/10 anonim válasza:
Előfordult, igen. Akár olyan sráccal is, aki amúgy heteró, csak felizgatja a helyzet, és azért nyúl oda önkéntelenül. :)
21/F
7/10 anonim válasza:
Jó lenne egy ilyen haver Sopron környékén. :)
8/10 anonim válasza:
Vicces,mert pont hasonló szituációban voltam nem olyan régen(meg is kérdeztem itt a véleményeket a dologról),csak nem ő hanem én fogtam meg neki a farkát és fel is ébredt rá..nem díjazta :(
9/10 anonim válasza:
kollégámnál aludtam egy ágyba szoval volt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!