Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex pasival a feleség előtt?
Figyelt kérdés
Mennyire bolygatja ez meg a házas életet? (23F)2016. aug. 19. 19:11
2/10 anonim válasza:
Édes mázos, kacsalábonforgó Jó istenkém.....
Csináld csak. Ma már ez kb divat...
3/10 A kérdező kommentje:
És mivan ha ez a feleséget is érdekli?
2016. aug. 19. 19:14
4/10 anonim válasza:
Elég sok feleséget érdekel, volt már szerencsém ilyenhez :-)
6/10 anonim válasza:
Én is benne lennék. Szívesen lennék a plusz egy pasi. Ha érdekel, akkor írj priviben!
7/10 anonim válasza:
Úgy vettem észre a feleségem élvezi,ha más férfi után kinyalom
8/10 anonim válasza:
Nekem is írhatsz priviben :D
22 éves budapesti srác vagyok.
9/10 anonim válasza:
Hát ha a feleséget izgatja a dolog,akkor szereintem nem bolygatja meg.
Gondolom te lennél a beszálló.
Vagy te vagy a férj?
10/10 anonim válasza:
amikor S/M kapcsiban voltam akkor alap volt,csak azért hogy szarulérezze magát...de nem igazán zaklattafel egy idő után, mert tudta,hogy amúgy szeretem.Még akkor is amikor másokkal szeretkezem előtte,és...
szóval ez nagyon fűgg a felségtől.
illetve van olyan nő aki igényli,a bizulást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!