Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért nagyin izgat az, hogy a páromat (férfi) más férfival lássam? Passzív státuszban.
Figyelt kérdés
Utána persze szexelvék vele egy hatalmasat. Bolond vagyok?2016. aug. 16. 21:46
11/21 anonim válasza:
Nem vagy bolond! Aki téged ezért elítél az a bolond. Egyszer élűnk és a vágyainkat miért ne lehetne megvalósítani. Ha nekem az lenne a vágyam férj létemre, hogy leszopjak a párom előtt egy pasit ( ezt ő biztos, hogy nem ellenezné) akkor senkinek semmi joga megszolni érte. Engem meg az zavar ha egy nő szilikonmelleket csináltat magának. Az a bolond és nem te kedves kérdező. A negatív véleményt írkálók meg maradjanak meg az unott szürke kis világukban.
12/21 anonim válasza:
HAVER IGYÁL RISKA TEJET! ÉRTSD MEG
13/21 anonim válasza:
Jol van kedvesem ne izgasd fel magad elmulik ha meg ha nem mulik el akkor majd a kapcsolatod elfog :)
15/21 anonim válasza:
Ha mindketten benne lennétek akkor hajrá. Az ilyen vágyakat érdemes megélni. Mert addig csak rágódsz hogy ugyan milyen lenne. Nyitottság, őszinteség, kommunikáció és menni fog.
Én csináltam már ilyet és nagyon jó volt.
16/21 anonim válasza:
Nem vagy bolond. Volt ilyenben részem. A párom szervezte meg, hogy én is tudjak szopni, és meg is legyek dugva, miközben mindketten őt is csúcsra járattuk. Persze a másik férfi is leszopott, es meg is dugtam. Ha sikerül összehoznod, akkor hajrá.
17/21 anonim válasza:
A 11. és 16. hozzászólóknak maximális riszpekt. Igen ez a helyes hozzáállás, ha mindenkinek jó, mindenki élvezi a hármas szexet, akkor azt bizony gyakorolni kell. Mindenkinek akinek erről a dologról negatív véleménye van: az élet már csak ilyen, ha jólesik kártyázom, ha jólesik bringázom, ha jólesik mekiben kajálok és ha jólesik akkor bizony biszexelek hármasban.
18/21 A kérdező kommentje:
Akkor csak nem bolondultam meg :)
2016. aug. 18. 00:54
20/21 anonim válasza:
1x csináltam ilyet a csaj előtt dugtam meg a párját érdekes volt de én jobban zavarba voltam mint ők
A srácnak is tetszett mert utána még taliztunk kettesbe is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!