Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kin lepődtetek meg a legjobban a hírességek közül, mikor kiderült, hogy meleg?
Pont így, ahogy Előttem írják! :D
De már a biszexualitás a ' divat , ...
az így jártam anyátokkal kb 4.évadánál tartottam a kedvencen persze barney volt,aztán olvasgattam kicsit a szereplőkről és kb leesett az állam.
mert nem csak meleg,de férje van,meg gyerekeik:O
utána már nem is tudtam tovább nézni a sorozatot.
a másik ilyen döbbenet luke evans.
a harmadik gandalf/magneto.
Justin bieber
Csak még elfelejtette bejelenteni. :D
Igazán senkin.
Mindenki úgy éli a magánéletét, ahogyan akarja. A hírességek hogy felvállalják, viszont pozitív, mert a homoszexuálisok megítélésén segít változtatni.
Azok akik azt mondják, hogy csak a négy fal közé tartozik, más emberre meg nem... hááátt.... azért sok helyen téma, ki - kivel jár, pl. a munkahelyen, a suliban és itt igazán a heteroszexuálisok vannak előnyben, de ha megnézzük, tömegközlekedésen is (két heteró csókolózik, ölelkezik - semmi /jó, jó, nem Moszkvában élek/, bezzeg ha homoszexuálisok, akkor már a puskát szednék elő). Családnál meg főleg, sok helyen elítélik azt, ha a gyereküknél kiderül, hogy a saját nemébe (is) szerelmes valaki. Ezen felül, ez megy a TV-ben (nem kell a bulvárhírekre gondolni, ki - kivel jár, hanem a sorozatok többségében is, heteroszexuálisok vannak, bár ez, már kezd megdőlni látni).
Úgyhogy nem, nem lepődnék meg rajta. Az üzenete pozitív (és nem tartom divatos dolognak, csak idő kelletett hozzá, hogy ez kibontakozzon, de ha már valaki elkezdte, akkor a többi is csinálja), de az már tényleg az ő ügye, hogy éppen kivel csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!