Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha egy másik sráccal lefeküdtök szoktatok használni gumit? :/
Én mindig használtam és használok és minőségi óvszert.
Kivétel egy két oldalú párkapcsolat szerelemmel STD teszt után egy fiúval. Meg egy lánnyal pár hetes járogatás. - de fogamzás gátló ellene is vagyok: Édesanyám orvos-kutató, és gyakorló/praktizáló orvos is. - jó nem nőgyógyász, de könnyen lehet, neki azért nem lehet természetes úton csak lombikkal két gyereke, mert a fogamzásgátló bekavart - összesen pár év szedés alatt.
Nem mindig, mert szeretem az ondóm a végén a másik fiú fenekébe lövellni.
Ez olyan rossz dolog?
Eddig életemben 4 fiúval voltam, azok közül 3-mal nem használtam gumit. Nem rég voltam szűrésen és minden rendben velem. A kockázatokkal persze tisztában vagyok, de a magom szűk segglyukba kerüléséért cserébe vállalom azt.
Nem akarok meggyőzni senkit, de cserébe nekem se írjátok hogy "Jó utat az AIDS-hez" és hasonló hülyeségek. Köszi!
24/F
Alkalminál igen, kapcsolatban nem, mivel megbízok a másikba és izgatóbb is ha bennem megy el, meg az ízét is imádom.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!