Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele menjek?
Figyelt kérdés
Biszex vagyok es nemrég leszoptam egy srácot, másnap megint akarta hogy szopjam le de végül nem jött össze, és most szeretne szexelni? Nem tudom mit lépjek, félek ha bele megyek nem fogom majd tudni lerázni.mit gondoltok lehet belőle baj? Esetleg a fejemre nő vagy rosszabb?2016. júl. 29. 20:25
1/7 anonim válasza:
mond neki hogy bele mész de csak 1 feltétellel,ha te diktálsz!!!!!Ha valami nem tetszik vagy nem akarod tartsa tiszteletben.
2/7 anonim válasza:
Akrasz vele szexelni vagy sem? Azt nem lehet tudni, hogy mi lesz utána. Ha úgy érzed, hogy zaklatna akkor hallgass a megértésedre és ne találkozz vele többet.
3/7 anonim válasza:
Csak akkor menj bele, miután tisztáztad, hogy neked csak a szex a lényeg és nem érzel iránta semmit. Ha ő ezt elfogadja, akkor oké lehet a dolog. Egyébként sanszos, hogy nem lehet lerázni. Ezt mindenképp meg kell dumálnotok, mert, ahogy fogalmaztál a fejedre nőhet, sőt...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És ez a tempo nem túl gyors amit ő diktál? Vagy ez mindig így megy? Bocsánat nem vagyok tul tapasztalt.
2016. júl. 30. 01:00
5/7 anonim válasza:
Én fél év után engedtem a srácnak, hogy lesz**jon és fordítva. Szóval ez csak nézőpont kérdése, szexet nem próbáltam még. De ha neked gyors, akkor mondd meg neki. Egyáltalán te is akarod, vagy erőlteti? #3-as voltam
6/7 anonim válasza:
milyen szerepben csinálnád vele ?
aktív vagy passzív ?
7/7 A kérdező kommentje:
En passziv vagyok. Nem az hogy nem akarom csak meglep es furcsálom ezt a fyors tempót
2016. júl. 31. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!