Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék párt találni magamnak?
Figyelt kérdés
Egy kezdő, fiatal, helyes, tapasztalatlan biszex pasi vagyok, aki szeretne megismerkedni hozzám hasonló sráccal. De hol tudnék ismerkedni?2016. júl. 29. 17:45
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Írtam neked!
2016. júl. 29. 18:26
3/5 anonim válasza:
Igazából elég könnyen főleg pestiként. Én is pesti vagyok és planetromeon is szinte csak olyanokat találsz, szóval ez nem lehet gond.
25/F
4/5 anonim válasza:
Planettomeon! Élőben necces, de ez is egy lehetőség...
5/5 anonim válasza:
Planetromeo, tinder, yellow (snapchat kell hozza) :) vagy random facebookon keresgelj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!