Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami ezzel a sráccal?
Figyelt kérdés
Van egy srác, szoktam vele beszélgetni. Idősebb nálam 1 évvel, és felszoktak jönni a csajok, ilyeneket szoktunk vele beszélni:
Szerintetek mit jelenthet, hogy ilyenekről beszél velem?
2016. júl. 29. 11:14
2/10 A kérdező kommentje:
Mi? :D
2016. júl. 29. 11:18
3/10 anonim válasza:
Elég alpáriak vagytok ... én sokat csetszexelek is, de akkor is meg tudom úgy fogalmazni, hogy a partner teljesen beájul tőle és mégsem alpári a szöveg.
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy lányokról volt szó benne. Ez szexchatnek számít?
2016. júl. 29. 11:41
5/10 anonim válasza:
#4:
Nem szexcsetnek számít, csak arra utaltam, hogy egy szexcseten még keményebb dolgok is elhangzanak, mint amiről ti beszéltetek, mégis meg lehet normálisan fogalmazni.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem xD Valami értelmes válasz?
2016. júl. 29. 11:48
7/10 anonim válasza:
Értelmes választ vársz?
Elnéztem a képeket és a szövegeket ami ott van. Ha az a szint amit képviselsz akkor mégis mi mondatja veled azt, hogy megérdemelnél értelmes választ?
8/10 anonim válasza:
Mennyi értelmiségi lett a gyk-n hirtelen. Attól, hogy így írogattok egymásnak nem lesztek alpáriak. Semmit nem jelenthet szerintem, egyszerűen be van nagyon indulva a srác, semmi egyéb. Ha nem tesz rád megjegyzést és a fiús dolgok nem jönnek szóba, akkor semmiféle biszex hajlama nem lehet.
9/10 anonim válasza:
Mikor kettesben vagytok markold meg neki. Azonnal kiderül majd a válasz :P
10/10 anonim válasza:
Semmi kulonleges nincs ebbe csak kanos es nem szegyenli elotted elmondani:) Mivel csak lanyokrol van szo igy hetero :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!