Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetséges, hogy a nők 85%-a biszexuális csak sokaknál ez alkoholfogyasztáskor "jön elő"? (nálam is)
hetero lánynak gondolom/tam magam, eddig csak férfiakkal volt kapcsolatom és nem is vonzódom más lányokhoz
viszont bulikon már többször előfordult, hogy inkább más lányokat néztem meg, illetve lány jött oda hozzám, táncoltunk és csókolóztunk is és egy pillanatra sem éreztem kényelmetlenül magam emiatt
de józanul meg a férfiakhoz vonzódom, szóval egyre kevésbé értem saját magamat....most akkor van egy "józan hetero én" és egy "részeg bi én" vagy micsoda?
van itt aki hasonló szituban van? :c
L/20
1% fix. heteró és 1% fix leszbikus/meleg
98%-nál hajlamok mínusz nevelés és ráhatások, példakövetés, etc.
A hetero/gay+leszbikus/biszex felosztás is antihumánus és pontatlan mert valami 8 alap orientáció van, görögök szépen fel is jegyezték és hat kisebb csoport a 8-al részhalmazokat képezve.
Ez ilyen 18. századi fekete-fehér, majd 19. századi + szürke felosztás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!