Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy birjam ki maszti nélkül?
Figyelt kérdés
Legutoljára kedden csináltam szerda óta vendégségben vagyunk egy szobába ágyba alszok öcsémmel nem lehet megoldani sehol.2016. júl. 23. 17:34
2/14 anonim válasza:
Fürdőszoba? Ott sem vagy egyedül? És wc-re is ketten mentek?
Mese!
3/14 A kérdező kommentje:
fürdőszobába? üljek le a földre vagy hogy? a kádban nem tudok elélvezni sem a zuhany rózsával nekem ezek nem jöttek be
2016. júl. 23. 17:39
5/14 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Lány vagy pasi?
6/14 anonim válasza:
Vécé?
Vagy megmondod, hol vagy, találkozunk, és egy félreeső helyen leápollak. ;)
7/14 anonim válasza:
tipp: ahelyett hogy azon gondolkodsz hogyan bírd ki, gondolkodj azon hol lehetne :P
8/14 A kérdező kommentje:
alig két hónap múlva leszek 18 és lány vagyok
2016. júl. 23. 18:12
9/14 anonim válasza:
lányként még könnyebb dolgod is van, gondolj bele a mi helyzetünkbe.. :(
10/14 anonim válasza:
Rakd oda a férj villanyborotváját a nunádhoz, hogy rezegjen, mikor zuhanyzol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!