Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vertétek ki közösen? Volt közös maszti?
Figyelt kérdés
Focicsapatban, haverokkal, suliban, koliban, táborban?
Esetleg most, haverokkal?
Mi a véleményetek?
Légyszi kort írjatok, és beállítottságot.
2016. máj. 31. 06:17
1/51 anonim válasza:
Zuhanyzóban osztálytárssal 16 évesen. Rég volt
3/51 anonim válasza:
suliban anno osztálykiránduláson meg koleszban
Most haverral 20 f
4/51 A kérdező kommentje:
egyszer én is szívesen kipróbálnám... de nem tudom, hogy kivel. Nincsen olyan közvetlen baráti kapcsolatom senkivel, szívesebbon próbálnám ki egy idegennel.
2016. máj. 31. 07:12
5/51 anonim válasza:
Egy ilyenbe én is benne lennék!
8/51 anonim válasza:
El sem hiszem, hogy valakit ilyesmi érdekel ... Ja! biszex kategória! Bocs!
9/51 anonim válasza:
Egy közös hoki, és utána egy kis orál. Hmm.
10/51 anonim válasza:
Régebben, huszonéves koromban egyik haverommal rendszeresen vertük együtt és egymásnak.
Autóban,ágyban,takarón a mezőn, zuhany alatt.
Nagyon izgi és jó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!