Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vertétek ki közösen? Volt közös maszti?
Figyelt kérdés
Focicsapatban, haverokkal, suliban, koliban, táborban?
Esetleg most, haverokkal?
Mi a véleményetek?
Légyszi kort írjatok, és beállítottságot.
2016. máj. 31. 06:17
21/51 anonim válasza:
koliba gyakori... de kézi csapattal is volt már :D
22/51 anonim válasza:
szerintem ezt mindenki kipbóálja... :D és egyébként megéri.. :D
23/51 anonim válasza:
Hát Miskolcon benne lennék én is.
24/51 anonim válasza:
Mi is kipróbáltuk 2 éve, 17 évesen. Úgy csináltuk, hogy síkosítóval rámarkoltunk egymás makkjára, és keményen csavargattuk. Hát, nagyon durva volt, utána még 2 percig remegtem :)
25/51 anonim válasza:
Haverommal otthon 15 évesen jó volt után tovább is mentünk :)
am 16f bi és jöhet privát aki akar snapen "beszélgetni"
26/51 anonim válasza:
Ja, 2 csapattárssal, azóta is összejárunk "dumálgatni" 19/f
27/51 anonim válasza:
Nem, általánosban is az volt hogy a többiek órán verték, meg táborban :S meg öltözőben, egyszer csak azért mert nem mutogatom leakartak vetkőztetni :S 5-en nekem estek, sz@r volt :/ rosz élménynek éltem meg és hát.. csak felerősödött bennem hogy semmi közös maszti :( aztán idősebbként már ugy kezdett elmulni és most már ugy vagyok hogy érdekelne a dolog 20/f/m
28/51 anonim válasza:
Én kipróbálnám, de hetero alapon. Az a baj, így nehéz találni bárkit is. Mindenki egyből azt akarja, hogy fogjuk is meg, kapjuk is be egymásnak. Engem az izgatna inkább, hogy egymás előtt csináljam valakivel. 26/F
29/51 anonim válasza:
Egyszer hülyültünk csapattársaimmal
16/f hetero
30/51 anonim válasza:
Én 15 évesen kezdtem, osztálytársakkal,barátokkal. A mai napig néha rám írnak,hogy menjek át.
Ha valakinel van kedve írjon ;)
20/F/m Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!