Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek biszexuális apukák?
Pont ahogy az első válaszoló írta!
Léteznek bizony!, itt vagyok például én...
El én sem fojtom ez irányú vágyaimat,
de igyekszem teljes titokban tartani...
Még a családom sem sejti...
Nyilván léteznek. Egy kedves hölgy ismerősöm most válik két gyerekkel, az általános iskolás gyerekek most próbálnak megbarátkozni a gondolattal, hogy az apukájuk egy másik férfival költözik össze, mert őt szereti.
A feleség intelligensen viszonyul az egészhez, jó viszonyban maradtak, de gondolom, lelkileg nem lehet könnyű az a tudat, hogy valami olyan hiányzott a férje életéből, amit ő a legjobb szándéka, minden igyekezete mellett sem tudott volna megadni.
(Azzal nem vagyok tisztában, hogy tudott-e a férje biszexuális hajlamáról, de bizonyos körülményekből inkább azt feltételezem, hogy nem.)
Nincs ezzel baj, persze amikor a no akar valni mert ki akarja elni magat az oke?
Ha van itt ilyen idosebb apuka, irhatna:)
Én is ilyesmi lehetek. Nem tudom, hogy létezik-e olyan, hogy a bi-ségen belül a hetero hajlam az erősebb, de bennem nem pusztító erejű a szexuális vágy az azonos neműek irányába, de azért munkál bennem, hogy kipróbáljam a passzív szerepet.
38/F/apuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!