Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ilyen az, amikor valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen az, amikor valaki biszexuális?

Figyelt kérdés

Amióta bevallottam magamnak, hogy vonzódok lányokhoz is (ez volt nagyjából három hónapja), teljesen kizárom magam körül a fiúkat. Megnézem őket, hogy mennyire helyesek, vagy mennyire nem, de ha valaki kapcsolatot akar, visszautasítom. Sokkal inkább nézem a lányokat, hogy mennyire szép az arcuk, a hajuk, milyen jó lenne, ha lenne egy barátnőm.

Régebben mindig azt hittem, valahogy máshogy kellene éreznem magam, ha biszex lennék. Amikor viszont tudatosítottam magamban, nem éreztem semmit. Minden természetes volt, mintha mindig is tudtam volna. Visszaemlékezve a sorozatokban mindig rajongtam a "gyönyörű főszereplő lányokért", meg még ezer más apró jel is elbizonytalaníthatott volna.

Mégsem ismerem a saját beállítottságomat. Jelenleg a lányok érdekelnek, de mivel a közelemben nincsenek olyanok, akikkel lehetne is valami, vagy egyáltalán megfognának külsőleg és belsőleg is, így maradnak a sorozatok.

Ha valaki átélt hasonlót, legyen szíves és ossza meg velem!

2016. júl. 10. 00:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fajta szélsőséges ingadozás szerintem nem általános minden "biszexuálisnak" nevezett emberre, de van akinél előfordul.

Velem olyan volt, hogy azt hittem (és sokáig tagadtam/megvetettem a lehetőségét) meleg vagyok. Végül elfogadtam és aztán döbbentem rá, hogy igazából akcióban ugyanannyira érdekel mindkét nem.

Viszont nálam azóta nem volt olyan, hogy egyik oldaltól elzárkóztam volna.

2016. júl. 10. 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te még csak most fedezed fel a szexualitásodat. Minden bizonnyal én is biszexuális vagyok. Hol a fiúk, hol a lányok vonzanak. Magam sem értem, miért nem állapodok meg valamelyik nemnél. Még lánnyal ugyan sohasem voltam, mégis vonz már csak maga a gondolat is. Én a fiúk péniszét valahogy nagyon elutasítom. Főleg, ha szexre kerül sor. Épp ezért még nem vesztettem el. Talán nem állok készen. Vagy valami mások húzódik meg a háttérben. Egyelőre ezt nem tudom. Írj, ha szívesen leveleznél.
2016. júl. 10. 00:39
 3/6 anonim válasza:
80%

szerintem minden lány megnéz más lányokat attól függetlenül melyik nemhez vonzódik, még én is. De az már nem mindegy mi játszódik le a fejében mikor rápillant/megnézi!

Ha az, hogy milyen szép arca van, vagy de szép az alakja, azzal semmi probléma nincs, többször néztem már meg lányt miközben ezteket gondoltam.

De ha az, hogy milyen jó lenne megcsókolni, vagy megfogni a kezét, esetleg ha ő lehetne a barátnőd, ott már lehetnek "gondok".

Én pl. rajongtam Selena Gomezért a WOWP-ból mindig képeket néztem róla stbstb..

most is

Ebben nincs semmi különleges vagy rendellenes ha rajongsz egy híres nő után aki szép

rátérve a kérdésedre: én is gondoltam ezt, hogy biszex lennék-e az előbb leírt dolgok miatt. De ahogy telt az idő rájöttem, hogy lányokhoz egyáltalá soha nem vonzódtam nem is fogok. Tudod honnan tudom?

Pl. ülök egy szobában. Belép egy helyes fiú én pedig rápillantok. Ott belül bizsereg valami, mert ugye első látásra megtetszett. csak őt akarom nézni, de félek megszólítani mert mi van ha nem jövök be neki?

aztán belép egy szép lány aki szimpi,és felkelti az érdeklődésem mert ugye szép és szimpi. De nem hajt különösebb vágy hogy megismerjem, és simán oda megyek beszélgetni mert nem félek attól, hogy tetszek-e neki vagy sem.

Na ez megtörtént élőben is, itt tisztázódtak le az el nem kezdődött dolgok.

szóval ezen nem gondolkozni kell, hanem érezni. Ha te biszex vagy akkor az vagy.

Nőt is lehet szeretned szerelmileg, semmi nem tiltja! Viszont ha megtetszik ÚGY egy lány, hogy meg akarod ismerni, ismerd. Ott garantáltan rá fogsz jönni, hogy mizu veled.

Remélem elolvasod és segíthettem! Jó nyarat c:

14/L

2016. júl. 10. 01:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
omg, pont ma beszélgettem erről! :D én 2 éve beismertem magamnak, hogy igen, biszexuális vagyok - bár igazából mindig is tudtam. de mégis, néha rám tör a gondolat, ha megpillantok egy nagyon szép lányt, akinek a személyisége is megfog, hogy úristen, lehet hazudtam magamnak, és 100% gay vagyok!! de ugyanez megy srácok terén is (bár ritkábban), megkérdőjelezem a szexualitásomat. lehet a társadalmi nyomás miatt? magam sem tudom. a lényeg, hogy előfordul, hogy időközönként az egyik nemhez jobban vonzódsz, mint a másikhoz, ez változik. meg aztán az nem így megy, hogy 50% gay meg 50% straight. nagyon sokan preferálnak egy nemet. én próbálok úgy gondolkodni, hogy a neme teljesen mindegy az illetőnek, ha vonzónak találom és "lélekben" is ott van, akkor.. ; -)
2016. júl. 10. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem ilyen, ez csak általános erotikus (esetenként homoerotikus képzelgés). Szexualitásról csak akkor van szó, amikor a testi kapcsolat is létrejön.
2016. júl. 12. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem évekbe telt elfogadnom, hogy a lányokhoz is vonzódom. Kb 16 lehettem, mikor azt vettem észre, hogy talán beleszerettem az egyik barátnőmbe. Ezzel sokáig harcoltam belül, nem értettem, idegen dolog volt. Nem volt semmi komoly a lánnyal, csókok néha csattantak bulikban, de ennyi. Azt gondoltam, hogy ez csak érdeklődés, aztán nagyjából 21 évesen rájöttem, hogy ez több, jobban izgat egy csinos lány látványa, mint egy férfié. Ettől függetlenül viszont nem változott semmi, hetero kapcsolatot élek, páromat nem zavarja és nem is izgatja különösebben a dolog. Az mondjuk kicsit furcsa, hogy kizárod a férfiakat, ez elég szélsőséges dolog, de nem hiszem, hogy egyedül lennél ezzel. :)

L/22

2016. júl. 22. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!