Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi és leszbi lányok! Ti hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és leszbi lányok! Ti hol és hogyan ismertétek meg a barátnőtöket?

Figyelt kérdés

Szeretnék együtt lenni egy lánnyal, de fogalmam sincs, hol keressem, mert ha megtetszik valaki, elég kevés az esély arra, hogy ő is épp vonzódik a lányokhoz, vagy hogy én egyáltalán tetszem neki.

Elmennék olyan szórakozóhelyre is, ahol lehet tudni, hogy járnak, viszont sajnos nincs senki akit elhívhatnék, egyedül menni az pedig szerintem nem olyan jó. Szóval nem igazán tudom, hogy hogyan kezdjek neki, főleg hogy nezen nyílok meg és erősen szükséges a kémia, beszélgetéskor is.

2016. jún. 30. 03:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a szórakozóhelyes ismerkedés nem megy, akkor próbálj esetleg netes társkeresőt. A pinkvanillán vannak lányok, de rengeteg a kamus pasi, szóval figyelni/vigyázni kell.

Egyébként szerintem legjobb személyesen ismerkedni, még akkor is, ha kicsi rá az esély, ahogy te is írod.

2016. jún. 30. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom ènis próbáltam egy csomó mindent már,a rendes ilyen jellegű társkeresőket.. De nekem nem igen jött be,mindenki az egyèjszakásokra hajt.. Így inkább offoltam az egèszet. Èn se tudom már hol kène (esetleg itt?!),mivel alapból se vagyok bulizós meg ilyenek. Nehèz ügy:D

23/l/l

2016. júl. 1. 19:05
 3/6 BiTOPro97 ***** válasza:
100%
Női fitnesz klubok???
2016. júl. 2. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Én is így vagyok. Legszívesebben személyesen ismerkednék, a netes dolgoknak nem vagyok a híve, de fogalmam sincs hogyan kéne csinálni. :D Pedig nagyon szeretném már kipróbálni.
2016. júl. 3. 19:51
 5/6 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Amúgy nem erre vannak többek közt - úgy-e a nyugodt meleg párkapcsolati együttléten kívül, - a meleg barát helyekből, a nem kanos meleg férfiak által ellepett helyek? Röviden a szolid mrlrg barát helyek. Általában úgy-e bár jelzőnékül.

Meg itt vagytok a világhálón.

2016. júl. 4. 07:44
 6/6 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Nonprofit, tehát nem reklám:

Meleg Háttér Telefonszolgálat

137-37 vezetékesről és mobilról is hívható, ingyenes.

Minden nap este 6 és 11 közt.

2016. júl. 4. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!