Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tényleg biszex lennék? 18l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg biszex lennék? 18l

Figyelt kérdés
Másfél éve kezdtem azt érezni hogy a lányok is èrdekelnek rá 2 hónapra volt 1 lány aki nagyon tetszett úgy éreztem szerelmes tudnèk lenni és együtt lenni vele. Persze elutasított neki a fiúk jönnek be,azóta olyat 1 làny iránt nem éreztem mint iránta de tetszik sok lány meg megnèzem őket
2016. jún. 14. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
ott már baj van :D
2016. jún. 14. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen valószínűleg biszex vagy, de ezzel nincs semmi gond (hacsak téged nem zavar)
2016. jún. 15. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De szerintem ez tök jó. Mármint én fél éve kezdtem el érezni ezt, és nagyon élvezem, hogy nem csak a fiúk érdekelnek. Olyan szabadság érzetet ad, mintha nem lennék lekorlátolva. Most mindegy, hogy hetero, bi vagy leszbikus lányról van szó, nyilván nem fogok rá nyomulni, ha nem akarja. 17 éves vagyok.
2016. jún. 16. 00:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Bár te már a végén vagy, kamaszkorban a hormonok miatt előfordul, hogy fantázia szintjén érdekel az azonos nem. Egyébként a lányoknál kicsit máshogy megy ez, a testük általában akkor is képes izgalomba jönni egy másik lánytól, ha tudatosan nem teszik neki. Persze ezek nem teljesen bizonyítottak, de úgy néz ki hogy előfordulnak ilyenek.

Egyébként azzal sincs baj, ha biszex vagy.

2016. jún. 16. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!