Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Hany évesen és hogyan esett meg az első kalandod azonos neművel?
1. Honnan ismerted?
2. Mi váltotta ki a vágyat vele kapcsolatban?
3. Hogyan jött össze es pontosan miket csináltatok?
Ja, és ami talan a legfontosabb, hogyan gyozted le a szegyenerzeted az elotte való meztelenkedestől, ha volt egyáltalán?
1:suliból.
2:mindig is volt.
3:meg ittun fejenként 1üveg bort. oda hajoltam és megcsókoltam,ő nem ellenkezett,sőt viszonozta. abba hagytuk egymásra mosolyogtunk és onnan már nem volt megállás modjuk elég lassan indult a dolog,mert kb.: félóráig csak csókolóztunk,és simogattuk egymást ruhában, utána jött az ágy.simi,csók,ujjazás,nyalakodás.
nem kellet legyőznöm semmit,ovi óta ismertük
egymást,millioszor láttuk egymást meztelenül is.
16 voltam.
17/L L
A suliban ismertem meg,egyből a legjobb barátnőm lett.
Az hogy leszbikus vagyok,ő pedig nagyon szép,és aranyos meg minden szóval igazi álom lány.
csak itthon voltunk és szóba került,hogy kinek ki tetszik,én pedig azt mondtam magamban(akármi történik bevallom,hogy már évekóta szerelmes vagyok beléd).
amikor rám került a sor akkor bevallottam.fura tekintet,hatás szünet kiment (azt hittem haza,és készültem sírni) amkor vissza jött és megkérdezte,hogy mi tetszik nekem benne.?
gyorsan felsoroltam:arc,haj,viselkedés,stb.
ujabb szünet . és akkor azt mondta,hogy igazából neki nem a Gábor tetszik hanem én.
Csak félt bevallani mert mivan ha én nem vagyok leszbikus,és juj.
Oda léptem hozzá,és megcsókoltam. Aztán minden ment magától ahogy kell,nem siettük el a dolgot,kb.az ötödik alkalom volt amire azt mondanám,hogy szeretkezés volt.
simogatás,csók,ujjazás,nyalás,és egy vibri is volt,hogy egy "fiú" is.
A múlthéten volt...16/l
Én iskolából ismerem asrácot és még most is a barátom :)
Hát én odavagyok a kockahasért, és hát ő elég izmos.
Én kiskoromban ismertem már, de elváltak a szülei és elköltöztek amikor voltam 6 éves. Tökre szomorú voltam meg minden. Hatodikban, nyolcosztályos gimiben pontosan emlékszem, hogy visszajött karácsony előtt. Beszélgettünk egy hónapon keresztül, nagyobb-kisebb megszakításokkal. Aztán egyszer csak nem írt vissza. Rá három napra próbáltam utoljára. Látta, de nem írt vissza. Én ott teljesen széttörtem, főleg hogy csak 12 voltam.Sítáborban akartam neki elmondani, hogy szeretem, de aznap odafele megtudtam, hogy az évfolyamtársunkkal összejött. Azzal az csajjal akit én bírtam is. Beleivódott a menő csapatába, akikkel én is lógtam. ( Most sem értem, hogy lehettünk ennyire gyerekesek...) Nekem azt mondta, hogy ne tudja meg más , hogy ismerjük egymást, és , hogy a szüleink a legjobb barátok voltak, és megint azok. Csak pár barátnőm tudta, meg egy haverja. Néha még beszéltünk abban az évben, de ennyi volt. Kilencedikben az egész osztály megváltozott. Úgy mond teljesen megkomolyodtunk. Vízi elsősegély vizsgára készülve ráestem a medence szélén. Addigra már rég szakítottak a barátnőjével. És akkor... elkezdtünk megint beszélni, megtudta az osztály, azt, hogy ismertük egymást. Nagyon durván minden nap beszéltünk, nyár lett, meghívott a házibulijába 10.-be. Én meg csak örültem, hogy láthatom az izmait. Aztán ott, nem is a vendégekkel hanem velem volt.Összejöttünk. Megcsókolt, nyáron mentünk minden fele. Aztán két hónap után, jött egy félre értés. Szakítás határán álltunk, de az is megoldódott.
Én mondtam, hogy lassan szeretnék haladni. Úgy is lett. Egy éves kapcsolatunk körül nála aludtam, mert nem volt otthon senki és nem akartam egyedül lenni.Nála sem volt otthon senki. Éreztem, hogy megfog történni. Ő is láthatta rajtam, hogy rosszul vagyok, izgulok. Betett egy filmet, de szerintem nem nézte egyikünk sem. Nem volt rajta felső, mert kánikula volt érettségi körül. Nem bírtam levenni a szemem a hasáról :) Rajtam meg egy vörös ujjatlan volt. Végül kibírtuk a filmet. Lekapcsolta a villanyt, mert, hogy késő van, aludjunk. Átölelt, megpuszilt... stb.
Mivel én szégyenlős voltam, nem volt annyira baj, hogy sötét van. De fel kellett kapcsolnia a lámpát. Fürdőruhában már látott, ezért nem paráztam fehérneműben. De rajta feküdtem és kikapcsolta, és nézett. Akkor a szemébe néztem, ő meg lekapcsolta a villanyt és hát ja. Így is sokat mondtam :D
De egyébként. Nehezen. De suttogta, hogy szeretlek.
Amikor meg mondta, hogy gyönyörű vagy, először cikinek éreztem. Mára már kitüntetés.
Voltam persze fiúval is, velük már úgy, hogy teljesen tudatában voltam a dolognak.. mivel csak egy kicsivel több, mint egy éve történt meg az első...:)
És NEM kérek privát üzeneteket! Ha ismerkedni akarnék itt, nem írnék ilyen történeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!