Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös vagyok a herém mögött, a $egglyukam körül is. Van, akinek ez elfogadható első bi próbálkozáskor? Vagy jobb leborotválva 26 F
Figyelt kérdés
Szeretnék kipróbálni ezt-azt valaki fiatalabbal, és félek, hogy a szőr elriaszt majd mindenkit.2016. máj. 29. 20:43
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem borotváld le, igényesebb. (Nekem jobban bejön :) )
3/10 anonim 

válasza:

időigényes a borotválás, de hidd el hogy nagyon megéri ;)
és csak lassan, óvatosan, bő borotvahabbal ;)
4/10 anonim 

válasza:

Nekem bejön a szőr és szintén "kezdő" vagyok :D
22/F
5/10 anonim 

válasza:

Jobb leszedve,igaz személy szerint engem nem zavarna,de a többséget igen.
6/10 anonim 

válasza:

Én aktív vagyok, szóval meghagyom magamon, kivéve ha konkrétan kéri a másik, hogy borotváljam le. Viszont csak akkor nyalok fenekete ha borotválva van.
25/F
7/10 anonim 

válasza:

Ha azt akarod hogy megdugják a segged, akkor inkább borotválkozz meg ott hátul.
Ha aktív akar lenni, akinek a seggéhez nem igazán nyúlnak, akkor szerintem maradhat. Én is aktív vagyok és a seggem szőrös, hiszen azt nem látja senki
8/10 anonim 

válasza:

Mi lesz akkor ha az egész hátsód szőrös lesz majd mint pl az enyém!? Az pedig, hogy elfogadható e, majd kiderül a partneredtől. Jómagam évekig gyantáztattam, de jelenlegi barátom hallani sem akar róla, mert a férfias és szőrös pasikat kedveli pedig ő az aktív
9/10 anonim 

válasza:

8:
Kedvencem a szőrt nyalni és a nyelvemen, fogaim között, a számban érezni.
10/10 anonim 

válasza:

nekem is hasonló de semmi gondom vele és nagyon izgat ha másnak is olyan 20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!