Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero lányt mi vonz abban, hogy kipróbálja lánnyal is?
Figyelt kérdés
Sajat tapasztalat?2016. jún. 9. 11:48
1/7 anonim válasza:
Ha heteró nincs benne ilyen vonzalom :)
Ha mégis akkor meg nem heteró :D
3/7 anonim válasza:
Ha èrdekli is..max a kíváncsiság hajtja csak.
4/7 anonim válasza:
Én hetero vagyok, sosem próbáltam lánnyal, és azt hittem, nem is fog érdekelni. Most is csak 2 dolog miatt jár néha a fejemben, a kíváncsiság miatt, és egy esetleges hármas miatt, hogy a férjemnek örömet okozzak. Nem azt mondom, hogy a napokban megtenném, de érik bennem a gondolat, elég izgalmas lenne ez a hármas dolog. Bár félek, hogy nem tudnám komolyan venni, és elröhögném a dolgot. Illetve furcsa lenne a férjemet más lánnyal látni, lehet, zavarna a dolog. Igazából csak a pettingig izgatja a fantáziámat, de azt már nem szeretném, hogy a férjem meg is dugja...
5/7 anonim válasza:
A heteró lányban fel se merül az ötlet,hogy milyen lenne lánnyal.
Aki elgondolkozik rajta az már inkább biszex
6/7 anonim válasza:
Azért az túlzás hogy fel se merül a gondolata...bennem is felmerült, de azonnal el is dobtam és heteró vagyok
7/7 anonim válasza:
En teljes mértékben heteroszexuálisnak tartom magam de azt sem vetnem meg ha egyszer egy buli alkalmával osszegabalyodnek egy velem egynemű lannyal. Közvetlen környezetemben van leszbikus es bisexualis is egyaránt es epp ezert nem tartom magam közéjük tartozónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!