Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk! Ti vertetek/szoptatatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti vertetek/szoptatatok mar le a masikat? Esetleg anal?

Figyelt kérdés
Nem pont homoszexualitasra gondolok. Mind a ketten ki voltatok mar ehezve stb. Esetleg koleszos vagy valami izgi/kalandos sztorik?:)

2016. jún. 5. 23:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem sajnos
2016. jún. 5. 23:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még én sem :(
2016. jún. 5. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nejemmel nem voltunk jóban. Kölcsönös szopá,,análisan csak nyalás-ujjazás volt
2016. jún. 6. 01:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

nem.. nem tudom mennyire kellene ehhez kiéheznem, de nem találok olyan dolgot ami miatt képes lennék felizgulni egy másik pasira.

engem maga a férfiassága idegesít.. ha egy nő pl felcsatolhatóssal akarna megdugni vagy szopatni valószínű belemennék. legalábbis ha erre gondolok akkor az izgató számomra. :)

2016. jún. 6. 02:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de megtenném, lánynak öltözve :P
2016. jún. 6. 10:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer szoptam le srácot, izgatott. Elég intenzív élmény volt, mert nem finomkodott, hanem egy az egyben kvázi r.ibancnak kezelt :) Pofozgatott és használta a számat. Jó élmény volt, sajna nem volt több, mert elköltözött.

F/30

2016. jún. 6. 10:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
igen szoptam és jó volt 16F (snapen vagyok)
2016. jún. 6. 13:49
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Mi a koleszban szoktuk.
2016. jún. 6. 13:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én nem vagyok meleg! De kipróbálnám milyen lehet egy pasit leszopni főleg valami fiatalt! És az anált is engedném !
2016. jún. 7. 00:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer vertem egyutt haverral! Hetero vahyok de azt sokszor olvastam hogy a fiuk jobban szopnak de nem

Ismerek a barataim kozt bi vagy meleg sracot igy meg nem probaltam ki! De egy vekony tini fiunak hagynam egyszer max megbannam!

2016. jún. 7. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!