Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk, lányok! Nálatok is így van?
Figyelt kérdés
Én egy biszex lány vagyok. Lehet, hogy ez másoknak furán hangozhat... Nekem leginkább csajosabb srácok és -lányok jönnek be. Így sajnos sokszor előfordul, hogy egy olyan ember tetszik meg, akinél semmi esélyem (csajos srác - meleg, csajos lány - hetero, tehát pont nem jó). Nálatok van valami hasonló eset? A fiúknál esetleg ez fordítva van (pasisabb srácok, -lányok jönnek be nekik)?2016. jún. 4. 22:15
1/5 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de nálam ez pont fordítva van. A féfias fiúk és a fiús lányok jönnek be. De szerintem a te eseted sem egyedi.
2/5 anonim válasza:
Én meg csajos srác vagyok, annyira, hogy szeretek nőnek is beöltözni. De még nem sikerült olyan lányt találnom akinek ez bejönne.
3/5 anonim válasza:
Én férfiasabb típus vagyok, és nekem 80%-ban a feminimebb srácok jönnek be.
16
4/5 BiTOPro97 válasza:
Nekem a sportos fiúk akik vállalnak passzív szerepet, és közülük azok jönnek be igazán, akiről egy sima beszélgetés után nem mondanád meg ezt. Vagyis inkább, hogy ezt szeretik, általában meg sikerrel övezve vonzódnak a lányokhoz. Nyafkák kizárva. ;)
Lányokból meg a csajos biszexek.
De a te típusod, nagyon is nem ritka. ;)
5/5 anonim válasza:
Nekem is mint az elsőnek, inkább a férfias fiúk, fiús lányok jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!