Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok! Nálatok hogyan alakult ki a dolog?
Olyan biszex lányokhoz szólna a kérdésem,akik nem csak kísérletezési céllal voltak(szeretnének) lánnyokkal.
Hogyan ismertétek fel magatokban, hogy mindkettő nemhez vonzódtok, illetve mi volt a folyamata? Volt olyan, hogy megvoltatok róla győződve,hogy leszbikusok vagytok, aztán mégis beleszerettetek egy fiúba? Vagy olyan, hogy mindig is heteronak gondoltad magad, de egy bizonyos lányba mégis beleszerettél, és más lányokhoz egyáltalán nem vonzódsz?
Például amikor egy lánnyal kiegyensúlyozott,harmonikus kapcsolatban élsz, van hogy mégis hiányzik a szex, az intimitás egy férfival? (nem egy bizonyossal, hanem férfivel,mint halmaz) Vagy férfivel vagy együtt,és a nő hiányzik.
Nem vagyok biszex, de gondoltam elmesélem, hogy volt egy fázis, mikor azt hittem az vagyok :D
Elkezdtem kamaszodni, és olyan természetesnek tűnt, hogy a lányok és a fiúk is tetszenek, nyitott voltam mindkét nemre. Összejöttem a legjobb fiú barátommal, de gyerekek voltunk még (kb. 13-14 évesek). Hát, ott rájöttem, hogy nem akarom a kezét fogni, meg az első csókom se történt meg vele, de úgy voltam vele, hogy hát, félreértettem magam, mégse vagyok szerelmes, ez lehet az oka. (Nem esett le a tantusz...)
Aztán később összejöttem egy lánnyal. Itt már éreztem hogy ez az ami nekem kell, de úgy gondoltam, hogy ő lesz az egyetlen lány az életemben és ha esetleg szakítunk (tudod első szerelem, azt hittem sose ér véget :D) akkor fiúkkal fogok járni.
Szakítottunk kb. 2 év után, elég csúnyán. Gondoltam csak azért is fiúkkal kezdek. Eljutottam többel a csókig, rájöttem, hogy ez nekem sose fog menni.
És elfogadtam, hogy nem vagyok biszex, hanem leszbi vagyok...azóta megint pár éve van barátnőm és minden okés :)
21/L
Ne haragudj kedves kérdező, de hiába off a 2. hozzászólás, muszáj lereagálnom.
Tehát...
Mesterséges megtermékenyítéssel.
Magánklinikákon egyedül álló nők is részt vehetnek inszemen, csak sokat kell érte fizetni. Tőlem ugyan senki nem veszi el a lehetőséget, hogy gyerekem legyen :)
A párommal nem azért szexelek, mert a közelben nincs fantasztikus hím, és egy papucsot meg végképp ne hasonlíts egy emberhez :D
Maximum az identitás az, ami valamilyen szinten tanulható, az identitás tudat pedig kialakul és állandósul kb 5-6 éves korra. (Bocsi, szakmai ártalom, óvodapedagógusnak tanulok:) )
A lényeg, hogy az szexuális orientáció, vagyis szexuális irányultság továbbra sem tanult elemekből áll.
És valószínű, hogy rólam nem mondanád meg, hogy leszbikus vagyok, és nem dobnál ki az ágyadból. Abszolút nőies vagyok, hosszú haj, magassarkú, szoknyák, ruhák, harisnya stb :D
Az alakom is jó hála a genetikának és a mozgásnak :D
Szóval ne hidd azt, hogy csak azok leszbik, akiket te annak hiszel...egy csomó lányról meg nem mondanád :)
Férfi homoszexualitásra kitérve: nem kell elképzelni, hogy szexelni. Ha megismerek egy heterot nekem se rögtön az ugrik be, hogy hogy szexelnek. Egy kapcsolat kicsit többről szól, a homoszexuálisoknak sem szexből áll az életük
Én nem irok sokat!
#2-es! Ismered azt a viccet, hogy:
-Neked van akváriumod?
-Nincs!
-Akkor te buzy vagy!
Mi is "kiszelektálódunk" a párommal. Pedig a párom meddő (elég baja neki!) nem "homo, leszbi" !
Hadd jegyezzem meg! Egy paraszt vagy!
Én évekig nem tudtam eldönteni, h leszbi vagyok vagy heteró. Mivel érdekeltek a lányok, viszont konzervatív-keresztény háttérből származom, féltem tőle. Aztán rájöttem, tetszik ez vagy az a fiú, tehá jetero vagyok. Késöbb megint megtetszett egy lány, akkor ismét megijedtem, hogy leszbi vagyok. És így tovább... Majd beleszerettem egy lányba. Ekkor jöttem rá, hogy ez igenis komoly, viszont mivel a fiúk is érdekeltek, ekkor jöttem rá, hogy biszex vagyok. Félévre rá összejöttem ezzel a lánnyal, akivel 5 éve vagyunk együtt. Bár fiúval még nem voltam, de izgatnak, így ennek ellenére is érzem, nem vagyok leszbi, "csak" biszex.
Azt nem érzem, hogy hiányzik egy pasi. Ahogy nem érzem azt sem, hogy egy másik lány kéne nekem. A szex vele csodálatos, és hiánytalan :)
Bár mindkét nem képviselőit meg szoktam csodálni az utcán, testileg inkább a pasik vonzanak (gyakrabban akad meg a tekintetem egy jó pasin...), hosszútávú kapcsolatban viszont inkább a lányokat részesíteném előnyben (ha pl. ismét szingli lennék).
Tudod te tényleg paraszt vagy! Ha azt irom a párom nem homo, v. leszbi, akkor különnemüek vagyunk.
Valakinek itt van egy priblémája, de cssk gyalázkodni tudod őt?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!