Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Pécsi melegbarát kávézó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pécsi melegbarát kávézó?

Figyelt kérdés

Nemrég jöttem rá, hogy biszexuális vagyok. Illetve, nem tudom, az vagyok-e, de azt tudom, hogy a fiúk nem érdekelnek. Két barátom volt, de szexuálisan egyik sem vonzott, csak "testben ott voltam, de lélekben máshol jártam". Az elsővel csak azért jöttem összze, mert "csak nekem nem volt barátom", a másodikkal inkább a magány miatt, "mentőövnek" használtam. Nem fantáziálgatok soha senkiről, de néha megfordulok nők, lányok után. Nem ismerek (nem tudom, hogy ismerek-e) melegeket, leszbikusokat. Pécsre járok egyetemre, gondoltam, ha lenézek a Wannabee-be, és ismerkedni próbálok lányokkal, talán megtetszik egy, vagy rájövök, hogy nem biszex, csak későn érő típus vagyok.

Melegbárba egyedül nem merek elmenni, a kávézó jó ötletlnek tűnik.

A kérdésem az, hogy ha bemegyek, egyedül, hogyan fogadnak? Mennyire barátságosak? vagy "csak" magányos farkas leszek ott? Hogyan közeledjek hozzájuk? Olyanok, akik biztosak magukban, míg nekem semmi tapasztalatom sincsen.

2016. jún. 2. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Gyerelejooooisteeeen
2016. jún. 2. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

nemrég voltam egyedül délután teára, baromira aranyos mindenki ott :) tényleg elképzelni nem tudod :D örülnek az új arcoknak nagyon :) egy ismerősömbe bele is futottam Kaposvárról :D nagyon jó hely, próbáld ki mindenképpen! :) fiúk járnak oda többen amúgy...

btk-s egyetemi klubban szenesben is próbálkozz majd amúgy, ott is több az olyan lány, aki kapható ilyesmire

2016. jún. 2. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!