Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepróbálkozhatok ennél a lánynál? (én is lány vagyok)
nem ismerem nagyon csak látásból, párszor egy társaságba keveredtünk, első ilyenkor elég sokat foglalkozott velem és volt egy csók is. utána egy héttel később egy buliban találkoztunk, ahol egész este együtt lógtunk, meghívott italra és sokat ért hozzám, végig fogtuk egymás kezét és smároltunk elég sokszor. de ő akkor is volt más fiúkkal is, egy kicsit zavart is, hogy látom más emberekkel smárolni. a lányról azt hallottam, hetero, csak szeret vadabb életet élni, ez nem tudom mennyire igaz, más lányokkal is smárolt már előttem, szerintem az ilyen nem hetero.
de azóta is lájkol nálam egy csomó mindent és egy kicsit érdekel. szívesen megismerném, de félek elhívni iszogatni mert nem ismerjük egymást annyira és félek hogy esetleg félregondolja.
20/l (biszex)
b@-szki smároltatok...
nyugodtan hívd el iszogatni,buliba,stb.
ezt nem fogja félre gondolni*,ha nem mozdulszrá alapból.
*mert mit is gondolna? talán szeretnéd jobban megismerni.
és akkor ha már dumcsiztok akkor felhozhatod a smárolós estét,meg a többit.hogy miért,meg minden.
a válaszi is egyértelmük lesznek.
vagy akar tőlled valamit.
vagy épp te voltál ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!