Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon ki szeretnék próbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ki szeretnék próbálni egy hármast úgy, hogy 2 lány egy fiú, de a pasim nem megy bele. Mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés

#gruppen #2 lány egy fiú
2016. máj. 26. 16:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Miert nem megy bele? Csak nem az onertekelesebol fakado feltekenyseg miatt?

Igazabol nem tudsz tenni semmit sajnos.

2016. máj. 26. 16:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Nincs semmi gond az önértékelésével, az biztos. Engem félt, hogy nekem fog rosszul esni ha mással lát. Ez aranyos tőle, de nem érti meg, hogy ha engem zavarna nem kérnék ilyet.
2016. máj. 26. 17:00
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Pedig a pasik álma ez a felállás:)

Miért szeretnéd lánnyal kipróbálni?21/L

2016. máj. 26. 17:04
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Első exem sem akarta, konkrét magyarázatot nem tudott felhozni, nem illetek össze szexuálisan. Ennyi. Keress olyat akivel passzoltok.

N.

2016. máj. 26. 17:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Mindig is érdekelt, milyen lenne lánnyal. Csak ezért nem szeretnék véget vetni egy 3 éves kapcsolatnak, mert amúgy meg minden működik.
2016. máj. 26. 17:09
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
En sem akarnam bele mennek ugyan de nem szeretnem nem vonz ha meg 2 pasi felalast akar akkor hivjon maganak ket pasit abbe nem is mennek bele semmi keppen. Szamomra ezek megcsalasnak szamitanak :/ le lehet pontozni igy gondolom es kesz.
2016. máj. 26. 17:09
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Mi épp lányt keresünk harmadiknak,két lány egy pasi felállásban...

Akit érdekel írjon.

2016. máj. 26. 17:13
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

kérdezd meg, hogy nem inkább az zavarja-e, hogy ő lát mással téged?

mert ha tényleg csak az, akkor egyszer egy buliban, vagy más helyen, csókolj meg egy lányt, és hívd oda, hogy ő is csókolja meg előtted!, ezzel látja, hogy nem fog zavarni téged.

ha nem megy bele, akkor viszont nem illettek össze. és lehet, hogy már emiatt szakítani fog ott, és neked marad a megcsókolt lány....

2016. máj. 26. 17:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Egyszer egy buliba már megcsókoltattam a barátnőmmel. Én akartam, végignéztem a dolgot, ott láthatta már hogy ez engem nem zavar. Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás..
2016. máj. 26. 17:32
 10/15 anonim ***** válasza:
37%

Furak a kommentek akik azt irjak,hogy nem illetek ossze!

Ugyan miert? Egy ilyen beteges otlet miatt szakitsanak ha irta a kerdezo,hogy kulomben meg minden klaffol,

Erdekes megkozelites...

2016. máj. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!