Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lány vagyok de ki szeretném próbálni lánnyal. Mit kell tennem? 19/L
Meleg barát hely, és elég vodka narancs.
Ha tetszik egy lány, aki mellet nincs pasi (max. lány), akkor nyugodtan nézd meg.
Budapest belváros tel van meleg barát helyekkel.
Nincs olyan, hogy kíváncsi heteró.
Ha én kíváncsiságból kiugrok egy repülőből, akkor a földetérés után nem kiváncsi élő leszek, hanem halott.
Ugyanígy van veled is. Ha szexelsz egy lánnyal, azután akármit mondassz, te nem leszel heteró
Sokan irtak hogy itt is ismerkednek, talan probalkozz...
L/30
Annyian jönnek ezzel, de ez baromság. :D
Ha te vágysz egy nőre és élvezed is vele, akkor biszex vagy, akár tetszik akár nem. A szexualitást nem az érzelmek alapján ítéljük meg. Szexuális beállítottság=kihez vonzódsz, kire izgulsz.
Az érzelem az más asztal. De nyilván nehéz az embernek magának beismerni, hogy biszexuális. És azok a nők, akik hozzá se érnének egy másik nőhöz, azok is heterók, meg te is, aki néha belenyal a mézesbödönbe? Érzed hogy azért a kettő közt van különbség.
Valószínű bi-curious/~bi kíváncsi~ tehát vagy csak kipróbálja lányokkal is, vagy kapcsolatot nem tud elképzelni lánnyal csak pasival. Én sem tudnék biszex létemre fiúval párkapcsolatban élni, pasiként.
Számtalan ilyen lányt ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!