Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero lány vagyok de ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero lány vagyok de ki szeretném próbálni lánnyal. Mit kell tennem? 19/L

Figyelt kérdés
Eddig csak csók volt lánnyal, de már nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet lánnyal. Mit kéne tennem, hogy neki is és nekem is jó legyen? És hogy küzdjem le a szégyenlősségem?

2016. ápr. 4. 17:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%

Biszex vagy nem hetero

18/bi/L

2016. ápr. 4. 17:55
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biszex, nem tetszenek a lányok úgy és nem is vonzódom hozzájuk. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok..
2016. ápr. 4. 17:58
 3/23 BiTOPro97 ***** válasza:
55%

Meleg barát hely, és elég vodka narancs.

Ha tetszik egy lány, aki mellet nincs pasi (max. lány), akkor nyugodtan nézd meg.

Budapest belváros tel van meleg barát helyekkel.

[link]

2016. ápr. 4. 18:23
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

Nincs olyan, hogy kíváncsi heteró.

Ha én kíváncsiságból kiugrok egy repülőből, akkor a földetérés után nem kiváncsi élő leszek, hanem halott.

Ugyanígy van veled is. Ha szexelsz egy lánnyal, azután akármit mondassz, te nem leszel heteró

2016. ápr. 4. 19:44
 5/23 anonim ***** válasza:
96%

Sokan irtak hogy itt is ismerkednek, talan probalkozz...

L/30

2016. ápr. 4. 19:52
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Na ezt érteném meg.. Nem biszex, nem vonzódik lányokhoz, de azért kíváncsi milyen.. MIÉRT??? :D
2016. ápr. 4. 20:04
 7/23 anonim ***** válasza:
25%
Azert irta hogy hetero mert gondolom egy lany irant nem tudna erosebb erzelmeket taplalni. En is igy vagyok ezzel. De hetero vagyok. Nem tudnek szerelmes lenni egy lanyba.
2016. ápr. 4. 20:23
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

Annyian jönnek ezzel, de ez baromság. :D

Ha te vágysz egy nőre és élvezed is vele, akkor biszex vagy, akár tetszik akár nem. A szexualitást nem az érzelmek alapján ítéljük meg. Szexuális beállítottság=kihez vonzódsz, kire izgulsz.

Az érzelem az más asztal. De nyilván nehéz az embernek magának beismerni, hogy biszexuális. És azok a nők, akik hozzá se érnének egy másik nőhöz, azok is heterók, meg te is, aki néha belenyal a mézesbödönbe? Érzed hogy azért a kettő közt van különbség.

2016. ápr. 4. 20:31
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha összefekszel egy nővel.Még ha egyszer is,akkor te már biszex vagy.
2016. ápr. 4. 20:45
 10/23 BiTOPro97 ***** válasza:
79%

Valószínű bi-curious/~bi kíváncsi~ tehát vagy csak kipróbálja lányokkal is, vagy kapcsolatot nem tud elképzelni lánnyal csak pasival. Én sem tudnék biszex létemre fiúval párkapcsolatban élni, pasiként.

Számtalan ilyen lányt ismerek.

2016. ápr. 4. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!