Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lány vagyok de ki szeretném próbálni lánnyal. Mit kell tennem? 19/L
Jaj a sok nagyokos.. Szoval ha kiprobalnam a bdsm-et (kivancsisagbol mert nem ertem mit elveznek rajta masok es erdekel milyen, de egyebkent nem bukok az ilyenekre) akkor most ram kell aggatni hogy de en marpedig bdsmszexualis vagyok? Ezt nem tudom jobban irni, csak azert irtam igy hogy erzodjon mire utalok...
Megis mi a f.ert lenne biszex ha lehet csak 1x kivancsisagbol lefekudne lannyal hogy meglassa milyen, de egyebkent nem tetszenek neki csajok semmilyem formaban se. Ha ez valtozik az mas, de ha egyszeri volt es meg csak be se jott neki akkor nem biszex. Mikor a sok hulye idejon okoskodni meg hatalmas pszichologus probal lenni
Ez tízezer éve így van pár kultúrát kivéve például az ókori görög városállamok többségében meg fordítva volt.
Barlangban is ott maradtak a kutyákkal a nők, férfi nélkül akár hetekre, még előtte. A nők többsége a nőknek öltözött és öltözik, és nem csak rivalizálásból.
A férfiasságát sértette a passzív félnek, ez a ószövetségből téves fordítással átkerült az aktív félre is.
Szia, én is ugyanebben a helyzetben vagyok mint te. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!