Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero lány vagyok de ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero lány vagyok de ki szeretném próbálni lánnyal. Mit kell tennem? 19/L

Figyelt kérdés
Eddig csak csók volt lánnyal, de már nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet lánnyal. Mit kéne tennem, hogy neki is és nekem is jó legyen? És hogy küzdjem le a szégyenlősségem?

2016. ápr. 4. 17:52
1 2 3
 11/23 BiTOPro97 ***** válasza:
1%
#9 Akkor a lányok többsége szerinted biszex?
2016. ápr. 4. 23:02
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
#11: Igen, a lányok többsége biszex. De erre vannak is skálák, hogy a biszexualitás mennyi mindent takarhat. Nem kell feltétlen hozzá homoszexuális cselekedet, elég a vágy vagy a képzelet hozzá.
2016. ápr. 5. 14:35
 13/23 anonim válasza:
7%

Jaj a sok nagyokos.. Szoval ha kiprobalnam a bdsm-et (kivancsisagbol mert nem ertem mit elveznek rajta masok es erdekel milyen, de egyebkent nem bukok az ilyenekre) akkor most ram kell aggatni hogy de en marpedig bdsmszexualis vagyok? Ezt nem tudom jobban irni, csak azert irtam igy hogy erzodjon mire utalok...

Megis mi a f.ert lenne biszex ha lehet csak 1x kivancsisagbol lefekudne lannyal hogy meglassa milyen, de egyebkent nem tetszenek neki csajok semmilyem formaban se. Ha ez valtozik az mas, de ha egyszeri volt es meg csak be se jott neki akkor nem biszex. Mikor a sok hulye idejon okoskodni meg hatalmas pszichologus probal lenni

2016. ápr. 5. 14:39
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
Én azt írtam, akkor ha lefekszik lánnyal és élvezi AKKOR biszex. Kipróbálás miatt még nem.
2016. ápr. 5. 15:38
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha én kipróbálom, hogy milyen megölni egy embert, de nem jön be, akkor nem leszek gyilkos?
2016. ápr. 5. 16:58
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem a lepontozást.. Ha egy férfinál kicsit is felmerül, hogy kipróbálná sráccal, akkor máris "bu..zi", vagy erősen hajlamos rá. Ha lány meg hébe hóba puncit nyal és élvezi is, akkor "ááh nem biszex, hetero, mert csak férfiakba szeret bele" :D Életszerű....
2016. ápr. 5. 19:23
 17/23 BiTOPro97 ***** válasza:
2%

Ez tízezer éve így van pár kultúrát kivéve például az ókori görög városállamok többségében meg fordítva volt.

Barlangban is ott maradtak a kutyákkal a nők, férfi nélkül akár hetekre, még előtte. A nők többsége a nőknek öltözött és öltözik, és nem csak rivalizálásból.

A férfiasságát sértette a passzív félnek, ez a ószövetségből téves fordítással átkerült az aktív félre is.

2016. ápr. 5. 21:46
 18/23 BiTOPro97 ***** válasza:
2%
Aztán volt egy (pár) szexuális forradalom és átrendeződés, de mi még párral le vagyunk maradva.
2016. ápr. 5. 21:48
 19/23 anonim válasza:
98%

Szia, én is ugyanebben a helyzetben vagyok mint te. :)

17/L

2016. ápr. 17. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:
96%
Én is ebben a helyzetben vagyok. 20/L
2016. ápr. 17. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!