Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdekli a korosztályomat az enyhén perverz szexuális játékok? 18/F
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 13:12
1/9 Alighanem19 válasza:
Definiáld az "enyhén" fogalmát.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ezt a korosztalyt a leginkabb
3/9 Alighanem19 válasza:
Az ilyen korú lányokat izgatja a leginkább, az más kérdés, hogy gyávák a vágyaik valóra váltásához. A BDSM-et a legtöbben már érett, sokat tapasztalt nőként próbálják ki.
4/9 anonim válasza:
Szerintem a biszexualitás kategóriában nem lányokról meg érett nőkről van szó...amúgy tényleg konkrétabban ki kéne fejteni, hogy ez alatt mit értesz
5/9 anonim válasza:
Engem nagyon,de vázold fel pontosan mire is gondolsz :D
22/F
6/9 anonim válasza:
Az ilyenek minden korosztályt érdekelnek.
7/9 anonim válasza:
Engem igen,de mi szoktunk is csinálni ilyesmit.
9/9 BiTOPro97 válasza:
Itthon már meglévő hosszabb kapcsolatban, vagy nagyon perverz vágyakat vállalnak fel de azt kapcsolaton kívül, max. bevallva párnak. - volt már ilyenből szakítás is a környezetemben.
Bécsben viszont mutatod az dokumentumod a klubokban, és van ahol csak főleg 18-25-ös társaság van, és zömében párok. (Pénztárnál van is 30-as KRESZ tábla).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!