Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lakatlan szigeten ragadnátok egy nagyjából veletek egykorú fiúval akkor egy idő után kipróbálnátok vele a szexet? És ha igen, akkor milyen szerepben és hogyan?
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 13:26
12/41 anonim válasza:
Hahaha 11-es, legjobb vàlasz! Màr akinek, sziget - nem sziget.
13/41 anonim válasza:
Kipróbálnám, passzív lennék, de szerintem is csak akkor, ha a másik hozza fel a témát.
14/41 anonim válasza:
Igen, oda-vissza mindkét szerepben mindent.
15/41 anonim válasza:
persze,csak is passzívként,hogyanra nem tudom mire gondolsz :)
16/41 anonim válasza:
Nem voltam még fiúval, és nem is tervezem, de ilyen helyzetben valószínűleg sor kerülne egy-két dologra előbb vagy utóbb. Mondjuk az elején csak orál lenne szerintem, amikor már mindkettőnk megunta, hogy magának veri folyton. Az is elég kínos lenne az elején, meg aki adja, annak meg kell tanulni, hogyan csinálja. Aztán ha az orál már viszonylag feszélyezetlenül megy, akkor sor kerülhetne esetleg rendes szexre is... De hogy ott ki milyen szerepben lenne, az sok mindentől függ: kinek mekkora, a másik bevállalja-e a passzívat...
17/41 anonim válasza:
Én egy lakatlan sziget nélkül is kipróbálnám az aktív és passzív szerepet is.
Orálban nem lennék benne. Az valahogy nem izgat.
Csók talán..
18/41 anonim válasza:
ha már olyan kanos lennék akkor igen... :D 18f
19/41 anonim válasza:
NEM!
Ha nem lenne ott egy nő sem, akár egy kannibál nő sem, akkor magamnak verném. És nem venném jó néven azt sem ,ha közben bámulna.
Oda dobnék neki egy nagy ollójú rákot, hogy nesze ez verje ki neked :PP
20/41 anonim válasza:
NEM!!
Levadásznám és lakmároznék a húsából!!
Azt nem írtad , hogy állat van e a szigeten .. :D "If you know what i mean"... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!