Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A kamasz fiúk többnyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kamasz fiúk többnyire meztelenül zuhanyoznak az uszodában? Szőrös nekik, vagy borotválják?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 16:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%

Énis meztelenül szoktam :P Sokszor meg is kívánok egy-egy helyes srácot :)

F/18

2016. szept. 14. 21:47
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
meztelenül és borotválom a zacsit és a fenekemet a péniszem körül szőrös
2016. okt. 5. 15:18
 23/30 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
26%
Én esőkabátban szoktam és borotvált.
2016. okt. 5. 16:18
 24/30 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor láttam fürdőnadrágban zuhanyzó srácokat,szerintem semmi gond vele.Ha szégyellős és így jó neki,miért kell megszólni?Személyes tapasztalatom hogy a fiatal fiúk között kevesebben zuhanyoznak meztelenül és vegyesen vannak borotváltak és szőrösek is.
2016. okt. 5. 18:33
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
meztelenül és borotválom a farkam a zacsim és a fenekem is.
2017. aug. 9. 15:55
 26/30 anonim ***** válasza:
91%

Hogy a francba lehet a zacsit borotválni ? Nekem nagyon nehezen megy ! Ki kell feszíteni ? Én csak a farkam borotválom, a többit lenyírom.

Már nem kamasz .

2017. aug. 10. 11:39
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Full csupaszra borotvált, meztelenül furdom,alszom,és néha jól be is keményedik zuhi alatt ha hasonló szép ápolt kukit látok, akkor ki is verem.
2020. máj. 3. 04:55
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Uszodában ölötözőben kamasz fiúként mindig meztelen zuhanyoztam, dús bozontos volt kamasz koromban, többiek elejében kérdezték hogy nem vagyok szégyenlős mondtam nem, az sem zavart épp vicces volt nekik, persze egyiktől kérdeztem mi olyan vicces, az volt hogy nagy zacskóm van meg nagy pénisz, lehet felnőttesen gondolkodtam de nem tudom mi a humor benne de nem zavart, el is lettem becézve hogy nagy csomagú meg tenisz laba tökű.
2021. dec. 3. 04:59
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
16/F meztelenül és szőrös. Amúgy van, hogy vannak a zuhanyzóban ilyen kis 8 évesek akik van hogy pucérok, de ugye nem szorosek és többször is volt hogy bámulták az idősebbet, aki szőrös stb. És az is feltünt, hogy nem mossák meg a peniszuket, pedig kéne.
2022. dec. 30. 17:09
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

13 éves korom óta járok úszni

Mindig meztelenül zuhanyoztam

15 éves koromig szőrös volt azóta borotválom

26/f

2023. ápr. 1. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!