Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, es arra lennek kivancsi, hogy mivel tudom legjobban felizgatni a paromat?
18/L
Nincs tul sok tapasztalatom a dologba,ezert várok ötleteket, de csak normális valaszokat szeretnék.
A tapasztalatlanságod legyen a legkisebb bajod! Sőt, én kifejezetten szeretném, ha a feleségem tapasztalatlan (=szűz) lenne. Nekem az fontos, hogy megtiszteljen azzal, hogy megvárt engem a házasságig. Bocsi, ha úgy érzed, ódivatú, de azért te is szívesen fogadnád, ha a férjednek te lennél az első, nem? Hogy van valami, amit megőrzött, hogy neked adhassa; neked, akit mindenkinél jobban szeret.
Felizgatni valakit úgy, hogy közben tudod, hogy nem szeretnél többet, nagyon tisztességtelen. Gondolj bele, hogy a barátod elvisz egy ruhaboltba, felpróbálsz több ruhát; az egyik megtetszik, gyönyörűen áll rajtad, kiemeli a szépségedet, és már viszitek a pénztárhoz, amikor leteszi a ruhát, és üres kézzel kisétáltok a boltból. Rosszabb, mintha be se mentetek volna, nem?
Egy szó mint száz, sajnálom, de nem adok tippeket, hogy izgasd fel, mert nem tartom helyesnek. A gyengédséget (pl. ölelés, kézenfogás,...) viszont nem vetem meg, sőt fontosnak tartom egy egészséges kapcsolatban. Ami fontos, hogy csak azért ne csinálj semmit, mert úgy érzed, hogy tartozol vele valakinek. Senkinek nem tartozol semmivel. Ha félsz neki nemet mondani, akkor nem vagy mellette biztonságban, és szedd a sátorfádat, mert csúnya vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!