Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/leszbi lányok, nektek is izgató az, ha egy másik lány uniszex, -vagy férfipólót/inget visel? 19/L
Figyelt kérdés
Vagy ezzel csak egyedül vagyok??2016. ápr. 28. 20:33
21/52 anonim válasza:
Abszolút nem, csak a nagyon nőies nők jönnek be.
Biszex nő.
22/52 anonim válasza:
Számomra nagyon izgató tud lenni :3
De jobb, ha lekerül az is ;)
L/L
23/52 anonim válasza:
van olan helyzet,de alapból nem.
24/52 anonim válasza:
Én is a nőies nőket szeretem, de ha egy ilyenen néhanapján látok férfipólót, amin átrajzolódnak a keblei meg a csípője, az nekem is bejön.:D
18/L (bi)
25/52 anonim válasza:
nekem a lányos lányok jönnek be szóval nem 18/L
27/52 anonim válasza:
Ha azért mert egyszerűen úgy öltözködik, akkor nem annyira, de otthon egy nagy póló/ing és egy bugyi nagyon szexi tud lenni.
Most fiúval vagyok, ő is imádja a saját ruháit rajtam.
18/L/bi
28/52 anonim válasza:
Nekem eleve a fiús lányok jönnek be, szóval igen, nagyon^^
Főleg ha olyan a lány, hogy azért nem úgy fiús, hogy deszka, hanem elég szép alakja van, és ahhoz egy lógós póló vagy ing....aww*-*
29/52 anonim válasza:
Teljes mértékben. Alapból a fiús lányok jönnek be.
18/L/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!