Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/leszbi lányok, nektek is izgató az, ha egy másik lány uniszex, -vagy férfipólót/inget visel? 19/L
Figyelt kérdés
Vagy ezzel csak egyedül vagyok??2016. ápr. 28. 20:33
11/52 anonim válasza:
De még mennyire... Ha mellé jó alakja és szép arca van. :) 20/L/bi
12/52 BiTOPro97 válasza:
Egy csinos lányon miért ne lenne az?
Reggel imádom, ha egy ingem a lányon van, mint felső.
"Favágóing" nem tetszik. Ing amúgy is csak lakásban.
De uniszex viselet egy csinos lánynak jól áll vagy férfipóló, bár én favoritom az ízlésesen nőies, de ez is nagyon bejön.
13/52 BiTOPro97 válasza:
Ja és én is fiú vagyok, mint az első válaszoló.
14/52 anonim válasza:
Èn mivel fiús vagyok ès imádom az ingeket így..Igen:)
22/L/L
15/52 anonim válasza:
Nem,csak a dögös szuper csinos csajos ruhában ,illetve farmerhez is top-ban lévő csajokat,nőket részesítem előnyben.
Inget viseljék a pasik!
17/52 anonim válasza:
Néha rajtam is van de màsokon is tetszik! 16/L bi
18/52 anonim válasza:
Igen, az! Én nőisen öltözködöm, a barátnőm imádom ha ingben, nadrágban van. Nagyon izgi, és csinos azzal a kis kemény cicijeivel. A melltartót utálja.
20/52 anonim válasza:
Imádom ha egy lánynak laza néha fiúsabb a stílusa :) 20/L/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!