Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok ki, hogy kezdte az anált?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ki, hogy kezdte az anált?

Figyelt kérdés
Mi volt előszőr a popsiba ujj, vibrátor, rendes pénisz ? Ki hogyan csinálta? Mennyire tágult ki ? Jó érzés volt? Milyen volt az első anál szex ? Mennyi idő kellett ahoz , hogy tágítás nélkül becsusszanjon a pénisz a popóba? Ki hány évesen kezdte ?

2016. ápr. 25. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Eddig csak ujjal csináltam. Síkosítóval 1, majd 2 ujjal és a prosztatámat masszíroztam.
2016. ápr. 25. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam amikor először volt bennem pénisz
2016. ápr. 25. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ujj.

vibri.

rendetelen pénisz :)

ujjaztam,vibriztem,meg dugtam.

eléggé.

naná.

szűk kicsit nyögve nyelős,de sok idő,váltogatott pózok,és türelem jutalmaként a péniszem a végbelében sűltel.

kb 4hét.

21.

2016. ápr. 26. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ahogy írtad abban sorrendben. ujj vibrátor, rendes pénisz.

finoman és lassan.

nem lettem elég tág. nem volt jó eléggé fájt.

na mire oda jutottunk addigra jó lett.

semennyi,most is kell a tágitás.

15/f

2016. ápr. 26. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
24-25 éves voltam, amikor egy srác tágítás, sikosítás nélkül beküldte. Eleinte fájt, de nem riasztott el a szex ilyen formájától.
2016. ápr. 27. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!