Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti levetkőztök a haverjaitok előtt pl konditerem, vagy uszoda öltözőjében? Esetleg megbeszélitek, hogy kinek szőrös?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 15:22
1/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én egy 23 éves focista vagyok, megye 1-ben, és mi az öltözőben szoktunk meztelenre vetkőzni, néha elsül 1-2 poén, mert miért ne, de nem vagyunk melegek. A szőrzetről is csak poénkodni szoktunk. Privát üzeneteket nem fogadok, meg sem nézem őket, senki se írjon! Focicsapatot nem mondok, fő a biztonság! Nem szeretnék pletykát! Tehát ne is kérjétek, hogy válaszoljak!
3/22 anonim válasza:
Én nem nézelődök öltözőben. Még meleg haverreall sem.
5/22 anonim válasza:
sok mindent nem tudtál meg de azt igen hogy:a nagyvilágban valahol van egy félig meleg megye 1es foci csapat...
6/22 anonim válasza:
munkahelyen naponta fürdök látjuk egymásét mindenkié szőrös
7/22 anonim válasza:
Konditeremben, látjuk egymásét de nem szoktuk bámulni.
Beszélni se róla. Egyébként én szőrtelenítem szóval az enyémet jobban megnézik.
De sztem alapvető, hogy ha 2 mp-nél tovább nézi valaki akkor az meleg. Az eddigi egyetlen eset amikor szóba került a dolog, amikor egy srác megkérdezte hogy én gyantáztatom-e. Mondtam h igen, és megkérdezte h hol. Először azt hittem h meleg, de kiderült h van csaja.
8/22 anonim válasza:
Az öltöző nem azért van, hogy ott levetkőzzön az ember? Próbálj meg vetkőzés nélkül átöltözni!
9/22 anonim válasza:
uszodában és edzés után is mindenki zuhanyzik így látjuk egymést meztelenül; megnézzük egymás méretét, de nem beszélünk róla
10/22 anonim válasza:
nekem volt már hogy beszóltak a szőrös répámra de nem zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!