Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A Biszexuális fiuknak milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiskivancsi79 kérdése:

A Biszexuális fiuknak milyen női ruhadarabok tetszenek egy másik fiun?

Figyelt kérdés

Lányok is válaszolhatnak akiknek bejönnek az ilyenek.

Nemet és kort is irjatok légyszives.

Köszönöm.

2016. ápr. 20. 12:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szoknya, alatta csipkésbugyi, combfix.
2016. szept. 12. 17:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Noss aki azt mondja ritka az olyan ferfi aki erre izgul fel akkor az teved.. Ezek persze kis szazalekban melegek inkabb biszex sracok. En pl nem vagyok cd, csak egy vekony srac, aki szortelen, megis volt olyan, hogy akivel voltam mondta h huzzal fel combfixet vagy akarmit, vagy eleve igy irnak ram, pedig nincs semmi az adatlapomon.

21fm

2016. szept. 30. 18:20
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Harisnya és magas sarkú szandál, erős szexi smink, és emellett minden szexi fehérnemű jöhet...
2017. febr. 14. 14:35
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

ha alapból nem tűl nőies akkor ne erőltesse.

de bugyi(nem tanga),magassarkú szandi,papucs,cipő.

esetleg top,szoknya.

2017. febr. 14. 21:14
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen legyen rajta bugyi! De ne tanga!!!! Egy fehér csipke francia... Na attól beindulok!
2017. jún. 21. 13:58
 26/26 Kajak53 ***** válasza:

Én magam nagyon kisportolt vagyok, férfias, szőrös test még mindig látványos izomzattal (hosszú évekig elit szinten kajakoztam), de nekem nagyon tetszik, és nagyon izgató, ha a fiú/férfi partnerem női ruciban van szex közben. Érdekes, a smink egyáltalán nem fontos. De bugyi, kis szoknya, melltartó vagy csak egy kis top… őrült szexis számomra egy férfi/fiú testen. Nem vagyunk egyformák, na. És ez így jó.

F/69

2023. okt. 5. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!