Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak én érzem ettől magamat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem ettől magamat csúnyának?

Figyelt kérdés
Felnéztem ilyen társkeresőkre és nagyon rossz érzés, hogy mindenki helyesebb nálam. Legalábbis így érzem. Mármint alapba nem gondolom csúnyának magam, de szépnek se. Azonban az oldalon nagyon sok nálam jobb pasit látok és kb esélytelennek érzem, hogy ilyen partnernél legyen esélyem. 1-2 srácnak írtam is, de sajna nemet mondtak kép után. A testem és a farkam csípték, de arcnál buktam. :( Az egyik nagyon cuki volt, mert sokat leveleztünk. Ő azt mondja meleg srácoknál a mérce nagyon magas, mert mindenki jobbat keres magánál és ez így nem jó, de ez azért nem nyugtatott meg :D Értitek mire gondolok. Eddig csajokkal volt dolgom és ott mindig azért sikerem volt, igaz nem a bomba csajokat kerestem, bár volt nagyon szép barátnőm is, akit kb el se hittem. Pedig nem vagyok csajok álma alkatra, mert például elég vékony vagyok. Mielőtt depis vagy negatív srácnak gondolnátok jelzem, hogy vidám, jószívű, kedves, jókedvű fiú vagyok. Tehát nem vagyok ilyen befordulós csak most kicsit így hatott rám az ismerkedés és gondoltam megkérdezem, hogy mások hogy vannak ezzel.
2016. ápr. 14. 07:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég ismerős.... 20 f :/
2016. ápr. 14. 07:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Huszoneves vagyok de neha ram is ram tor ez! Foleg mikor jon a szep ido! Idosnek es csunyanak erzem magam! Pediig jo pasikkal szokott osszehozni a sors de csak 1-2 talira aztan eltunnek ami pl neha nagyon rossz erzes! Es a legrosszabb hogy a 20 ev alattiak jonnek be akiknel gyakori a bizonytalansag!
2016. ápr. 14. 07:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már ezért érezd rosszul magad, mert elutasítanak. Nyilván nem jöhetsz be mindenkinek. Én például alkatra macis vagyok és nincs hatalmas farkam, de ha valaki emiatt elutasít, akkor egészségére, nekem nem lett rosszabb. :D És nem sértődök be, mert tudom, hogy ez természetesen nem jön be mindenkinek. Van, akinek igenis fontos, hogy a partnere nagyfarkú és izmos legyen. Önmagaddal kell tisztában lenned, ha jól érzed magad a bőrödben, akkor azt, hogy elutasítanak egyszerűen nem kell felvenni.
2016. ápr. 15. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!