Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Gaz, ha kinyalnek egy lanyt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, ha kinyalnek egy lanyt?

Figyelt kérdés
Allandoan arra masztizok,es olyan videokat nezek,amiben a csajok kenyeztetik egymast! Olyankor jon egy kivanas,h ugy kinyalnek valakit es olyan jo lenne ha o is kinyalna engem de mocskosul.ez gaz? Ezt leszamitva pasi parti vagyok,de akkor miert van ez?
2016. ápr. 8. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
velem nyugodtan kipróbálhatod :)
2016. ápr. 8. 15:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam...
2016. ápr. 8. 17:25
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

Nem gáz. Hasonlokepp vagyok azt leszamitva,hogy nincs kapcsolatom :)

En ki fogom probalni,de ez a te helyzetedben necces. Vagy ahogy erzed.

A legtobb no/lany neha megkivanja a masik nemet

2016. ápr. 8. 18:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gáz vele, én is szopatnék fiút :D
2016. ápr. 9. 23:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is hasonlóan vagyok. Pedig a pasik tetszenek alapvetően, a lányokat nem is szoktam figyelni, vagy nem úgy. De amikor ilyen videót látok, ahol két leszbi csaj nyalja egymást, attól valamiért én is be szoktam indulni. Nem tudom pontosan, miért lehet, de valószínűleg több dolog is közrejátszik. Alapból két formás és csinos, meztelen test együtt azért szép látványt nyújt általában, még ha önmagában nem is izgatna fel feltétlenül. De jó nézni, ahogy mindenáron örömet akarnak okozni a másiknak. Pláne ha ez sikerül is, és tényleg élvezés a vége a másik fél részéről. Aztán csere rögtön természetesen. :) Emellett van az egészben valami egyszerre vicces és perverz, ahogy néznek egymásra full sminkben vágyakozva, meg ahogy igyekeznek elcsábítani a másikat teljesen... :D
2016. ápr. 10. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!