Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz, ha kinyalnek egy lanyt?
Gáz. Azt sem tudod hogy mi az amire vágysz.
Pont mikor egy pasi szűz lányt akar dugni, mert azt hiszi hogy az valami csoda. Közben pedig 10-ből 9 szar, és az a maradék sem hű de jó.
Hat ezaz,h partner sincs ra... Valoszinuleg megmarad a kepzeletemben ez a dolog
Foleg,h jelenleg is van kapcsolatom
Azért van ez, mert biszex vagy.
Én is ugyanebben a cipőben járok. A fiúkhoz vonzódom de egyszer én is nagyon nyalnék
akkor most úgy érted, hármas ne legyen mert hogy a barátod ne dugjon meg egy másik nőt, de te ettől független szívesen kinyalnál a párod mellett egy másik nőt?
Vagyis a barátod inkább ne élvezkedjen más nő dugásában, miközben te is élvezkedhetnél az ő nyalásában, inkább szimplán csak te szeretnéd megcsalni a párod?
Hát ez aztán az érdekes felfogás. Vagy akkor élsz ezzel az egésszel, ha szétmentek, vagy 3-asban csináljátok.
Felfoghatjuk igy is!
O ne elvezkedjen massal,csak velem csinalhatja!
Azt viszont nem mondtam,h barkit is kinyalok,csak azt,h izgat a tema nagyon,egyedul a parom tartott vissza idaig,mert nem akarom megcsalni,de a harmas az teljes mertekben kilove! Ki van zarva h meg asszisztaljak is ahhoz,h o mas not is elvezzen...!!!
Ha pedig az elvesztese mulna azon,h en kielem ezt a vagyam,hat inkabb tartogatom magamba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!