Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Gaz, ha kinyalnek egy lanyt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, ha kinyalnek egy lanyt?

Figyelt kérdés
Allandoan arra masztizok,es olyan videokat nezek,amiben a csajok kenyeztetik egymast! Olyankor jon egy kivanas,h ugy kinyalnek valakit es olyan jo lenne ha o is kinyalna engem de mocskosul.ez gaz? Ezt leszamitva pasi parti vagyok,de akkor miert van ez?
2016. ápr. 8. 13:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
ha van rá partner nyugodtan
2016. ápr. 8. 13:42
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Gáz. Azt sem tudod hogy mi az amire vágysz.

Pont mikor egy pasi szűz lányt akar dugni, mert azt hiszi hogy az valami csoda. Közben pedig 10-ből 9 szar, és az a maradék sem hű de jó.

2016. ápr. 8. 13:45
 3/15 A kérdező kommentje:

Hat ezaz,h partner sincs ra... Valoszinuleg megmarad a kepzeletemben ez a dolog

Foleg,h jelenleg is van kapcsolatom

2016. ápr. 8. 13:45
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 a helyzet az,h mikor fel vagyok izgulva irtora izgatna egy csaj,viszont amint elmentem vagy ez alabb hagy,undorodom a gondolattol is
2016. ápr. 8. 13:46
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Azért van ez, mert biszex vagy.

Én is ugyanebben a cipőben járok. A fiúkhoz vonzódom de egyszer én is nagyon nyalnék

2016. ápr. 8. 13:51
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Keress valakit, akivel hármasban csinálnátok.
2016. ápr. 8. 13:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Az en parom nem lenne benne es abba igazabol en sem! Nem orulnek neki,ha egy masik csaj is ott meztelenkedne elotte.tuti kinyirnam a csajt. Szoval ez a harmas dolog nalam nem nyero,ha a parom lenne a harmadik.
2016. ápr. 8. 14:15
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

akkor most úgy érted, hármas ne legyen mert hogy a barátod ne dugjon meg egy másik nőt, de te ettől független szívesen kinyalnál a párod mellett egy másik nőt?

Vagyis a barátod inkább ne élvezkedjen más nő dugásában, miközben te is élvezkedhetnél az ő nyalásában, inkább szimplán csak te szeretnéd megcsalni a párod?

Hát ez aztán az érdekes felfogás. Vagy akkor élsz ezzel az egésszel, ha szétmentek, vagy 3-asban csináljátok.

2016. ápr. 8. 14:22
 9/15 A kérdező kommentje:

Felfoghatjuk igy is!

O ne elvezkedjen massal,csak velem csinalhatja!

Azt viszont nem mondtam,h barkit is kinyalok,csak azt,h izgat a tema nagyon,egyedul a parom tartott vissza idaig,mert nem akarom megcsalni,de a harmas az teljes mertekben kilove! Ki van zarva h meg asszisztaljak is ahhoz,h o mas not is elvezzen...!!!

Ha pedig az elvesztese mulna azon,h en kielem ezt a vagyam,hat inkabb tartogatom magamba

2016. ápr. 8. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Szia:) szerintem, nem gáz:) van egy pici bi hajlamod, na és? nincs ezzel semmi gond! nem ártasz ezzel senkinek!:) ha tudod, próbáld ki, ennyi:)
2016. ápr. 8. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!