Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, biszexek, ti hogy ismerkedtek ha nagyon megtetszik a buszon egy srác?
Nem ismerkednék olyannal aki buszra ül. Én az első páromat a munkahelyen ismertem meg, a másodikat nyaraláskor. De szexkapcsolat volt szórakozóhelyről, utcán, kávézóban leszólított egy lány ..nem tudtam, hogy biszex vagyok.
N
Odamegyek hozzá és megpróbálok vele szóba elegyedni :)
Nem mindig könnyű :D
F
Sajna nem használok tömegközlekedést .. de ha akció gyanus a dolog...
Gps kikapcs ..s leszólít h merre van ez vagy az ? Esetleg ha ráérsz akkor csüccs.. mutasd már meg hogy jutok oda ..
34/F/Bi
leülsz mellé, előcsapod a zacsit, aztán jó erősen ráhúzod a sliccet (ennek csupán a látványa is elég),ekkor felállsz, és ökölbe szorított kézzel ráordítasz hogy TÉGED VÁLASZTOTTALAK!!
Sok boldogságot :)
f: Huu, en ilyet meg nem mertem megtenni, de en tokre sokszor mondanek olyat egy sracnak az utcan, hogy nekem tetszik, szepnek talalom.
Nem is lenne elvarasom hogy barmit reagaljon, csak ugy a tudtara adnam. Esetleg ha nem is erdeklem talan jol eshet neki, jol erzi magat par percig. Ha meg meg tetszem is neki akkor akar tobbrol is lehet szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!