Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak a fiú szerep érdekel sráccal, akkor is bi vagyok?
Figyelt kérdés
Tehát ha én nem akarok nyalni, se semmi ilyesmi? Fiú vagyok2016. márc. 30. 13:29
1/11 anonim válasza:
Fiúval akarsz dugni? Igen, minimum bi vagy, nem kell ezt túlkombinálni
2/11 anonim válasza:
minimum.
de melegeken belül is van, aki csak az aktív szerepet kedveli, tehát nem ezen múlik. én is aktív vagyok. ha fiúval akarod, minimum bi vagy.
3/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__768..
Dehogy vagy az!
Ajanlom figyelmedbe a linkemben szereplo kerdezo kislanyt aki lannyal vokt eddig , de nem meleg!!!
Na erre szojjel gombot...
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Ja nem akkor te csak pillangó vagy :)
6/11 A kérdező kommentje:
Értem. És akkor van akinek ez okés? Tehát aki csak szopni talizik fiúval?
2016. márc. 30. 14:38
7/11 anonim válasza:
Persze, régebben én is találkoztam úgy hogy csak leszoptak, annyi a jelentkező, hogy nem fogod győzni válogatni
8/11 anonim válasza:
Próbáld meg a "kíváncsi heteró" című előadást. Egy páran évek óta tolják így.
9/11 anonim válasza:
Te vagy az álompasi! :DDD
Én például szopni (na jó nyalni is) szeretek viszonzás nélkül.
Mindig jót röhögök az eropolison amikor "kíváncsi heterót" keresnek.
Ahogy az előttem szóló mondta, nagy sikered lesz! :D
10/11 A kérdező kommentje:
De nem azt akarom, hogy vmi öreg, vén, csúnya bácsi legyen. Az eropolison voltam most, hogy írtátok és csak kéjenceket láttam. Meg kiéltfejű embereket.
2016. márc. 30. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!