Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok szex közben beszélni egymáshoz?
Úgy értem hogy pl. mondjátok, hogy mit hogyan csináljon a párotok? Vagy hogy mit éreztek? Vagy bármi mást?
Vagy inkább csak nyögdécselés van, esetleg csendben zajlik az egész?
Lányok és párok válaszaira is kíváncsi vagyok! :)
25.bi.L
Szia! Szerintem fontos a minimális kommunikáció. Ha csak annyi is, hogy mi esne jól nekem. Ha ezeket elmondjuk akkor sokkal jobb lesz az együttlét
Amikor meg nem beszélünk akkor általába az én nyögésemtől zeng az egész szoba
18/bi/L
Előfordul, 3éve evagyunk együtt, de még midnig van,hogy valamelyikőnk beszéddel irányít, elmondja ,hogy szeretné.
Sőt ez lehet nem pozitiv, de az is előfordul,hogy az elején valamin poénkodunk, vagy valami hétköznapi dologról beszélünk, gyors elmondok valamit ami hirtelen eszembe jut,mert nem hagy nyugodni. De ahogy belejövünk, már csak a szexre koncentrálunk, és a közepe vége fele "csendben vagyunk"
Szoktunk. Én (F66) többet beszélek, a párom (N62) kevesebbet. 19 éve vagyunk együtt, de még mindig imádjuk a szexet és az érzéki csúnya beszédet. Irányítani nem kell, de azért néha jó egy-egy mozdulat vagy mondat.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!