Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti szoktatok szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok szex közben beszélni egymáshoz?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy pl. mondjátok, hogy mit hogyan csináljon a párotok? Vagy hogy mit éreztek? Vagy bármi mást?

Vagy inkább csak nyögdécselés van, esetleg csendben zajlik az egész?

Lányok és párok válaszaira is kíváncsi vagyok! :)

25.bi.L

2016. márc. 25. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amiket leírtál, ilyesmiket megbeszélünk, de ritkán. Ismerjük egymást már annyira, hogy szavak nélkül is tudjuk mit szeretne a másik. :)
2016. márc. 25. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem fontos a minimális kommunikáció. Ha csak annyi is, hogy mi esne jól nekem. Ha ezeket elmondjuk akkor sokkal jobb lesz az együttlét

Amikor meg nem beszélünk akkor általába az én nyögésemtől zeng az egész szoba

18/bi/L

2016. márc. 25. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi exemmel sokat beszéltünk. Szeretlek, Úristen mekkora!, Ne hagyd abba!, Most gyorsabban!, Kicsit lassíts!, illetve néha ha valami éppen nem esett jól, gyorsan tudattuk a másikkal. AZ ilyesmi fontos, így sokkal hamarabb ráérez az ember a másikra :)
2016. márc. 25. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul, 3éve evagyunk együtt, de még midnig van,hogy valamelyikőnk beszéddel irányít, elmondja ,hogy szeretné.

Sőt ez lehet nem pozitiv, de az is előfordul,hogy az elején valamin poénkodunk, vagy valami hétköznapi dologról beszélünk, gyors elmondok valamit ami hirtelen eszembe jut,mert nem hagy nyugodni. De ahogy belejövünk, már csak a szexre koncentrálunk, és a közepe vége fele "csendben vagyunk"

2016. márc. 25. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
mi mindig szex közben beszéljük meg a legújabb biokémiai és asztrofizikai kutatások eredményeit.
2016. márc. 25. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
utána is megbszéljük mi esett jól a végén ujra csináljuk
2016. máj. 2. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szoktunk. Én (F66) többet beszélek, a párom (N62) kevesebbet. 19 éve vagyunk együtt, de még mindig imádjuk a szexet és az érzéki csúnya beszédet. Irányítani nem kell, de azért néha jó egy-egy mozdulat vagy mondat.

:)

2019. szept. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!