Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogjam meg, , véletlenül egyik srác farkát nadrágon keresztül?
Figyelt kérdés
nagyon rávagyok izgulva és hozzáakarom értinteni a kezem úgy hogy véletlennek tűnjön.
hogy csináljam?
2016. márc. 25. 09:25
1/8 anonim válasza:
Most érinteni szeretnéd, vagy fogni?
Nem mindegy, mert az előbbi még kivitelezhető, de utóbbinál már elég nehézkes kimagyarázni, hogy görcsbe rándult a markod. :D
2/8 anonim válasza:
Ennyi erővel miért nem kéred meg hogy dugjon meg...? Kétlem hogy visszautasítana :D
3/8 anonim válasza:
Nyíltan kérdezd meg ,hogy megfoghatod-e,mert felizgatott a látvány.
4/8 anonim válasza:
A kategóriát is nézzétek meg, lehet srác a kérdező is :D
5/8 anonim válasza:
Határozott mozdulattal fogdosd meg neki és utána kérj bocsánatot, hogy véletlen volt.
6/8 anonim válasza:
Mélyen és szenvedélyesen nézz a szemébe, markold meg határozottan, majd csinálj egy csábos mosolyt. Ezek után fuss hazáig indiánszökdelésben huhogva.
7/8 anonim válasza:
Szerintem hamar lebuknál.
Nekem még senki nem nyúlt véletlen a puncimhoz és én se nyúltam véletlen pasi farkához. Szerintem hamar lebuknáll azzal a "véletlennel"
8/8 anonim válasza:
Csinálj úgy,mintha megbotlanál és ha ül akkor csak markolj bele,mintha hirtelen abba 'kapaszkodnál' :D
Nekem egyszer tömegbe lazán valaki belemarkolt,és azt sem tudtam ki volt az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!