Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk szerintetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk szerintetek a fiúk vagy lányok szopnak jobban? 20/F/bi

Figyelt kérdés

2016. márc. 24. 08:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Tapasztalatból mondom, hogy a fiúk sokkal jobban csinálják.
2016. márc. 26. 08:31
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván, ha a szexpartneremnek már a látványa felizgat, akkor könnyebben tud leszopni.

Aki lekonyul egy fiútól, ott esély nincs egy jó szopásra :-)

Szóval szerintem egyértelmű, hogy a heterókat a csajok, a melegeket meg a fiúk tudják jobban lecuppantani :-)

2016. márc. 29. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
Én biszex fiú vagyok és nem azért hogy magam fényzzem vagy hasonló, de magamból indulok ki. Szerintem a fiúk szopnak jobban, hiszen pl. nekem is ugyanazok az alkatrészeim, mint a partneremnek, amikor a kezeim közt ill. a számban van a sokadik után szinte minden egyes ingerlésre átérzem minden mozdulatát, tudom hogy hova nyúljak, hogy milyen mozdulat milyen reakciót okoz. És ennek függvényében nagyon mélyen átérzem a partnerem minden érzését, volt már olyan is, hogy amikor egy hatalmasat élvezett a számba egy fiú, én is egy jókorát élveztem, pedig az én farkamhoz nem is nyúlt senki, sőt elő sem volt véve a nadrágomból, hanem csak a srácnak vettem elő, akin szorgoskodtam.
2016. márc. 29. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Hát, fiu, vagy lány az majdnem mindegy.

Viszont a szopós borjú, az igen!!Azt próbáld ki és felejted a fajtársaidat és borjúápolónak állsz.

2016. márc. 30. 00:05
 15/16 Adam Valastro válasza:
2%
Te b*zi vagy. Gondolom azért kérdezel ilyeneket. Amugy meg egyertelmű hogy a csajok. Persze még nem csinálta semelyik rajtam, DE gondolatban már 100x is.
2016. márc. 30. 09:08
 16/16 anonim ***** válasza:
85%
huh egyszer még kiskoromba valakivel közöse vertül, agyonra bszerította, 3 csajal voltam azóta együtt, egyik az automatik tudta, hogy mi a dörgés, ő mondjuk hivatásos volt, másik kérdezte, 3 meg megint tudta, pedig ő meg bi csaj volt :) és állítólag én cerkám volt elősször a kezébe, mondjuk neki annyi volt a hátulütője, hogy dörzsölte a végét, hogy mondjam picit bele ért és nem a bőrt húzigatta, de kur nagyot élveztem tőlle
2016. ápr. 14. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!